.
.
Skoleundervisning
skoleundervisning

Læring i Naturen

På Nymarksminde giver vi plads til at lære. Hele dyreparken er i alt 90.000 m2 med fri rum til spændende læring i smukke omgivelser. Parkens erfarende medarbejdere sørger for at børnene får en tryg og lærerig dag. Vi tilbyder indendørs siddepladser med borde og bænke, hvor madpakken kan indtages og informationer gives.

Skovens Krible-Krable

Nymarksmindes junglesti er et populært sted at opleve skovens dyr. Vi udleverer materiale til at finde og navnebestemme de forskellige dyr, som kan spottes inde mellem skovens træer i form af udskårende silhouetter. Børnene får muligheden for at stikke næsen i jorden og lede efter skovens krible-krable dyr. Her udleverer vi også materiale til identificering af de forskellige biller, tusindben, orme og deslignende.

Bondegårdens Biologi

Lær hvor mælk kommer fra, hvem der lægger vores æg, og hvor ulden til dit tøj vokser. På Nymarksminde får du turen rundt til at alle bondegårdens dyr i vores populære mini-zoo. Alle børn får en foderspand i hånden og hjælper således med fodringen. Under fodringen vil børnene høre historier og fakta omkring dyrene.

Vi laver undervisningsforløb, som tilpasser sig klasse, fag og tema. Han tager eleverne med rundt i parken og benytter sig også af Nymarksminde's indendørs faciliteter til undervisning.

NB Alle forløb skal bestilles mindste 14 dage i forvejen, så vi kan forberede materiale og forløb.Kører du i en større gruppe, kan der anmodes om grupperabat eller ekstra bus hos NT - bare klik ind på Køb billet med grupperabat

Der er desuden mulighed for gratiskørsel for institutioner. Se mere under "øvrige" på NT's hjemmeside.

Oplev en bondegård om natten

Kom på ekskursion med din klasse. Nymarksminde tilbyder overnatning i det store servicehus i Farmparken. Om aftenen tændes bålet for at skabe en ægte lejrstemning, og i løbet af natten kan du finde ud af om koen står op og sover, eller om grisene snorker. Oplev hvordan hanen galer når solen står op, og hvordan det naturlige landskab giver en videunderlig stemning ved morgenbordet.

Eleverne tager selv behageligt liggeunderlag og sovepose med.

Vi kan gøre plads op til 37 personer i servicehuset.

Klik her for en huskeliste til barnets forældre, som du selv kan printe.

Bestil overnatning her:
Kontakt os på info@nymarksminde.dk eller 26 18 28 26 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Vi modtager EAN-betaling på vores webshop. Reserver jeres besøg og spar 20% på gruppebilletten.


Overnat i Farmparken
I dag: 26. juni
Dagens åbningstider i parken:
10-18
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑