Farmpark - Skoleundervisning i skov og natur
.
.
Skoleundervisning
skoleundervisning
I dag 15. juni. Dagens åbningstider i parken: 10.00 - 18.00

Med Skolen på Nymarksminde

Skoleundervisning og Læring i Naturen

På Nymarksminde giver vi plads til at lære. Hele dyreparken er i alt 90.000 m2 med fri rum til spændende læring i smukke omgivelser. Parkens erfarende medarbejdere sørger for at børnene får en tryg og lærerig dag. Vi tilbyder indendørs siddepladser med borde og bænke, hvor madpakken kan indtages og informationer gives.

Skovens Krible-Krable

Nymarksmindes junglesti er et populært sted at opleve skovens dyr. Vi udleverer materiale til at finde og navnebestemme de forskellige dyr, som kan spottes inde mellem skovens træer i form af udskårende silhouetter. Børnene får muligheden for at stikke næsen i jorden og lede efter skovens krible-krable dyr. Her udleverer vi også materiale til identificering af de forskellige biller, tusindben, orme og deslignende.

Husk altid praktisk tøj, da vejret kan drille.
Besøg os på hverdage - og hav hele parken for jer selv!
Som noget nyt kan skoler og institutioner "leje" parken i hverdage ved minimum 50 personer. Det betyder at vi åbner parken for jer på et forudbestemt tidspunkt. Her vil I kunne være med til fodringen, naturskolen og alle de sædvanlige aktiviteter.

Kontakt os på tlf.: 26 18 28 26 for yderligere information, eller skriv til os på info@nymarksminde.dk

Bondegårdens Biologi

Lær hvor mælk kommer fra, hvem der lægger vores æg, og hvor ulden til dit tøj vokser. På Nymarksminde får du turen rundt til at alle bondegårdens dyr i vores populære mini-zoo. Alle børn får en foderspand i hånden og hjælper således med fodringen. Under fodringen vil børnene høre historier og fakta omkring dyrene.

Vi laver undervisningsforløb, som tilpasser sig klasse, fag og tema. Her tages eleverne med rundt i parken og vi benytter os også af Nymarksminde's indendørs faciliteter til undervisning.

NB Alle forløb skal bestilles mindste 14 dage i forvejen, så vi kan forberede materiale og forløb.


Offentlig transport:
Kører du i en større gruppe, kan der anmodes om grupperabat eller ekstra bus hos NT - bare klik ind på Køb billet med grupperabat

Der er desuden mulighed for gratiskørsel for institutioner.
Se mere under "øvrige" på NT's hjemmeside.

Her kan du se hvor bussen stopper på Nymarksminde.

Med Skolen på Guidet tur i Hammer Bakker

Nymarksminde tilbyder også ekskursion ud af parken. Vi er de bedste til at formidle nærområdet på ture gennem Hammer Bakker. Vognen har plads til 28 personer og en fuld vogn koster 1950 kr. Turen varer 45 minutter.

Oplevelsen er perfekt som supplement til historieundervisning om lokalområdet og Hammer Bakker. Vi kommer bl.a. ind på hvordan Hammer Bakker så ud før skoven blev genetableret, og hvordan kirker og landsbysamfund er opstået gennem tiden.

Den guidede tur kan kombineres med andre aktiviteter i farmparken. Hvis der er flere klasser, der deltager, så har vi oftest kørt turen skiftevis mellem afholdelse af naturskole eller fodringsrunde i parken. På den måde aktiveres alle børn, og ventetiden holdes på et minimum.

Kontakt os og hør mere om den guidede tur i Hammer Bakker.

Oplev en bondegård om natten - sov med dyrene

Kom på ekskursion med din klasse. Nymarksminde tilbyder overnatning i det store servicehus i Farmparken. Om aftenen tændes bålet for at skabe en ægte lejrstemning, og i løbet af natten kan du finde ud af om koen står op og sover, eller om grisene snorker. Oplev hvordan hanen galer når solen står op, og hvordan det naturlige landskab giver en videunderlig stemning ved morgenbordet.

Eleverne tager selv behageligt liggeunderlag og sovepose med.

Vi kan gøre plads op til 37 personer i servicehuset.

Arrangement med overnatning for 20 børn og 2 voksne koster: 4.000 kr.
Derefter koster det 150 kr pr. person.

Kontakt os for mere info på Info@nymarksminde.dk

Klik her for en huskeliste til barnets forældre, som du selv kan printe.

Kontakt os på info@nymarksminde.dk eller 26 18 28 26 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Vi modtager EAN-betaling på vores webshop.
Reserver jeres besøg online og spar 20% på gruppebilletten.


Overnat i Farmparken
I dag: 15. juni
Dagens åbningstider i parken:
10-18
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506