daglige aktiviteter

GRATIS AKTIVITETER

For alle på Bondegårdsferie

På bondegårdsferie (i sommerferien) arrangerer vi unikke aktiviteter hve dag. Ud over fri adgang til Mini-zoo, Legeland, Fodboldgolf og Swimmingpool, er dette en del at være bondegårdsferiegæst. Aktiviteterne foregår hver dag kl. 16.30 (undtagen lørdag), og det er gratis at være med. På denne side kan du læse lidt om de forskellige aktiviteter vi laver. Vi kan ikke garantere at vi laver alle følgende aktiviteter hver uge, og der laves helt sikkert også nogle aktiviteter, som ikke er listet her. Det afhænger nemlig meget ofte af vejret.

Swimmingpool

TRAKTOR-TUR

For bondegårdsferiegæster kører vi en ekstra lang og spændende traktortur. Vi kører helt ud på markerne og kommer ned forbi søen. Her kan alle virkelig komme til at nyde det gode danske landskab, og trække en god portion frisk luft i lungerne.

Traktortur

MOONCAR KØRSEL

Vi har to motordrevne mooncars og perfekt terræn til en fed tur ude på markerne. Dette er en af de mest populære aktiviteter for gæsterne, som selvfølgelig får sikkerhedshjelm på og træning i at køre dem.

OPVARMET POOL

Vi er meget stolte af vores indendørs opvarmede swimmingpool. Svømmeture i poolen er ikke en del af 16.30-aktiviteterne. Gæsterne har derimod fri adgang til at benytte den når de har lyst.

Fodboldgolf

TRÆKKETUR PÅ HEST

Få en dejlig trækketur på hest ude på vores store markareal. Her kommer man vidt omkring, og turen foregår selvfølgelig i selskab med professionelt personale.

TURE TIL SØEN

Vi har ofte rusen ude i søen. Her får gæsterne fornøjelsen af at være med til at hive den op og se om der er kommet fisk i. Er dette tilfældet, så tager vi fiskene med hjem og putter dem i akvariet, hvor man kan beundre dem før de sættes ud igen.

Fodboldgolf

PANDEKAGEBAGNING

Har du nogensinde været med at til hente æg nede fra hønsene, og bruge dem til pandekager? Det kan du nu få chancen for at være med til! Her får børnene lov til at blande og ælte dejen – og selvfølgelig skal der også smages.

Legeland

RUNDBOLD

Det populære spil rundbold er det perfekte ryste-sammen-spil. Det er ofte noget af det første vi laver, og er altid utroligt skægt.

hvad koster et ferieophold?
Hvornår er der åbent?