Aktivitetspark med overnatning i 10 ferielejligheder.

Farmparken er lukket lige nu , men vi åbner igen fra kl. 10:00
Klik her for åbningstider

Velkommen til nymarksminde

sjov og leg i farmparken

nyt i nymarksminde

Gå på opdagelse i farmparken

mini-zoo

Hjertet af farmparken kan du opleve en sand bondegårdsoase, hvor hvert dyr har sin egen unikke personlighed og historie at dele.

Legeland

legeland

Når du træder ind i legelandet hos Nymarksminde, åbner sig en verden af ren lykke og eventyr for børn i alle aldre.

Fodboldgolf

fodboldgolf

Parken byder på en 18 hullers udfordrende fodboldgolf-bane. Ved du hvad minigolf og fodbold er – så kender du fodboldgolf!

Tratortur

Forlystelser

Oplev spændingen ved vores ture og forlystelser, der strækker sig fra naturskole og hjorte safari til en afslappende traktortur.

Tag din lækre madpakke med

Medbring egen madpakke på Nymarksminde.

er du til mere end bare en dagstur?

bondegårdsferie

Overnatning og ophold

udlejning af lokaler

værd at vide, inden i besøger os...

PARKERING

Parkeringspladserne er gratis at holde på, og findes lige ved siden af indgangen til farmparken.

HANDICAPPEDE

Parken er handicapvenlig og tilbyder bred adgang til både indendørs og udendørs områder. Toiletterne er rummelige og let tilgængelige for alle. Endvidere er kørestole velkomne på Hjorte-Safari og Guidede Ture.

HUNDE

Det er desværre ikke tilladt at medbringe hunde. Årsagen er, at der er risiko for at skræmme de fritgående dyr i vores mini-zoo. Parken er hjemsted for kaniner, høns, ænder, gæs, kalkuner, køer, geder, grise, får, katte og en hund. Planlægger du at besøge Nymarksminde, skal du lade de firbenede venne blive hjemme. Tak for forståelsen.

OPGRADER ENTRÉBILLET TIL ÅRSKORT

Det er muligt at opgradere din entrebillet fra Nymarksminde Farmpark til et årskort. Du skal gøre dette på selve besøgsdagen ved at betale differencen mellem billetprisen og årskortet. Derefter kan du nyde alle parkens aktiviteter og dyr alle åbningsdage, hele året rundt!

GRATIS GRILLFACILITETER

Farmparken byder på gratis grillfaciliteter. Du kan benytte de vidunderlige Napoleon gasgriller til at tilberede din mad. Det eneste, du skal huske, er at medbringe dine madvarer.

MEDBRAGT MAD

Det er helt i orden at medbringe din egen mad til Nymarksminde Farmpark. I parkens servicehus er der borde og bænkesæt, hvor du kan nyde din medbragte mad eller tilberede din egen mad på grillerne. Så tag din madpakke med og nyd en hyggelig dag i parken!

modtag vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste begivenheder, sjove aktiviteter og gode tilbud! Tilmeld dig Nymarksmindes nyhedsbrev og få alt det bedste direkte i din indbakke. Vi lover, det bliver en oplevelse værd at læse!