GUIDET TUR I HAMMERBAKKER

EN FANTASTISK RUTE GENNEM BAKKERNE

En dejlig tur for interesserede i lokalhistorie. Turen køres gennem det smukke skovområde i Hammer Bakker, hvor passagerer sidder komfortabelt i turvognen bag Nymarksmindes traktor.

EN HELT IGENNEM UNIK OPLEVELSE

Du har måske vandret på mange af de smukke vandreruter i Hammer Bakker, eller også har du måske oplevet terrænet fra en mountain bike. Lige nu tilbyder Nymarksminde en unik måde at opleve lokalområdet på – fra en traktor!

Kender du til Sagfører A. Olesen, og hans indflydelse på udviklingen i Hammer Bakker? Eller vidste du, at der findes et stort sutte-træ inde i skoven? Kom med på den spændende tur i naturen og ud på smukke Hammer Bakker ruter. Du kommer til at høre om hvordan Hammer Bakker blev til, og hvorfor bakkerne ser ud som den gør i dag. Vi kører forbi Vodskov Kirke, besøger tvillingehøjene, hører om “tosseanstalten”, som blev til Skolen i Hammer Bakker, og meget, meget mere. Her er noget for alle historie-interesserede – store og små.

PRISER OG TIDER

Kom med på guidet tur i Hammer Bakker. Der er afgang fra Nymarksmindes parkeringsplads, Vestvej 91, 9310 Vodskov.

Varighed: ca. 1 time, og der vil være spændende historier under hele turen.

pris pr. barn

2 – 14 år

60,-

Børn under 2 år er gratis. Vognen er kørestolsvenlig.

pris pr. voksen

15+ år

80,-

Det er ikke muligt at medbringe hund på turen.

tider

}

Turen køres hver fredag, lørdag og søndag + helligdage, og hver dag i sommerferie / efterårsferie kl. 10.30.

UD OVER ÅBNINGSTID / LEJE AF HELE VOGNEN

Ved leje af hele vognen er der plads til 28 personer (pris: 1950 kr). Her er desuden mulighed for fleksible afgangstider. Vi kan f.eks. køre turen på hverdage.

Kontakt os venligst ved leje af hele vognen.

NYHED: ARRANGEMENT MED 3 RETTERS MENU OG GUIDET TUR

HAR DU LYST TIL NOGET EKSTRA? SÅ SE HER!

Der er også mulighed for længerevarende arrangement med plads til 14 personer. Perfekt til firma-arrangement, personalefest eller fødselsdagsfest.

Her kører vi Hammer Bakker turen, hvorefter der afsluttes med 3-retters menu med vin og smuk udsigt over søen på Nymarksminde. Her lejes hele vognen med chauffør / kok. Dette er et arrangement på 4 timer. Der er plads op til 14 personer. Turen afgår fra Nymarksmindes parkeringsplads kl. 17 på aftalte dato.

Hør mere på tlf: 26 18 28 26, eller mail info@nymarksminde.dk

pris pr. kuvert

Minimum 12 personer

1000,-

4 timer grill-arrangement med tur