heldags konference

konferencelokale med plads til de gode ideer

MULIGHEDER SÅ LANGT ØJET RÆKKER

Velkommen til gårdens store møde- og konferencelokale. Styrk din virksomhed i smukke omgivelser og dansk natur. Står du overfor at skulle planlægge en konference eller et møde – og skal det være nemt? Så står vi klar til at assistere. På Nymarksminde lægger vi vægt på kvalitet hele vejen igennem og tilbyder bl.a. lækker morgen- og frokost buffet. Vi håndterer maden og service, så I kan fokusere 100% på mødet.

PERFEKT TIL TEAMBUILDING

Vores konferencelokales funktionelle indretning i kombination med vores dejlige beliggenhed, gør det muligt at afholde alle slags møder, konferencer og team-building i landlige og naturskønne omgivelser. På den tilknyttede terasse og friareal har deltagerne rig mulighed for at strække benene og trække luft og ny energi. Med i prisen er naturligvis også forplejning under hele opholdet.

Priser for heldagskonference

På Nymarksminde finder du mange muligheder. Vores konference- og mødelokale kan bruges til vidt forskellige formål, eksempelvis dagsmøder, undervisning og team building. Og skal dagen afsluttes socialt er fodboldgolf med efterfølgende grill-aften oplagt i sommerhalvåret.

Pris pr. person

395,-

ekskl. moms

Denne pris gælder et minimum antal af konference-deltagere på 15 personer, og er ekskl. moms. Forplejning er inkluderet i prisen, det vil sige:

– Kaffe/the hele dagen
– Isvand hele dagen
– Morgenbuffet
– Frokost-smørrebrød:
– Eftermiddagskaffe med tilbehør (småkager eller kage)
– Frugt

Morgenbuffet består af:

– 1,5 rundstykke
– Smør
– Ost, peberfrugt
– Rullepølse/spegepølse, agurk
– Marmelade
– Frugt
– Morgenkage – tillæg pr. kuvert 15,-

Frokost-smørrebrød:

3 stk. flot smørrebrød.

Mulighed for ekstra grupperum efter aftale.

Derudover har alle deltagere fri adgang til Farmpark og Fodboldgolf i sommerhalvåret.

Som betaling tager vi betalingskort, EAN nr. og bankoverførsel. Miljøtillæg på 100 kr ved fremsendt faktura.

OVERNATNING KAN ARRANGERES

Taler vi om et længerevarende møde over flere dage, er der selvfølgelig også mulighed for overnatning i vores skønne ferielejligheder. Giv os endelig et ring på 26 18 28 26 for flere detaljer. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med et professionelt og konstruktivt møde.