lejligheder

dag til dag overnatning

Standard Lejlighed

Max. 4 personer
ca. 50 m2

Vores standard lejligheder med plads op til fire personer er et godt valg for en lille familie, eller kærestepar, som ønsker at overnatte i vores hyggelige omgivelser. Lejlighederne er udstyret med to enkelt-senge, som kan skubbes fra hinanden. Udover det, er der opredning til to personer på sovesofa. Alle lejlighederne er unikt designet med vidt forskelligt møblement.

Alle lejligheder er forskelligt indrettet og kan variere fra billedet.

Stor Lejlighed

Max. 6 personer
ca. 70 m2

Vores store lejligheder med plads op til seks personer, passer perfekt til en større familie. Lejlighederne indeholder det samme som de små lejligheder – bare større og med flere senge-pladser. Ferielejlighederne er hyggeligt indrettet i en landlig stil for at garantere en dejlig og familiær atmosfære. Hvis der er brug for det, kan der, i visse lejligheder, laves plads til en ekstra person.

Alle lejligheder er forskelligt indrettet og kan variere fra billedet.

Hygge og nærvær

Overnatning med Bed and Breakfast i 10 forskellige lejligheder. Alle lejligheder indeholder samme fornødenheder, men er forskelligt indrettede. De ligger ud til den store gårdsplads, som er fuld af liv, og som er samlingspunkt for overnattende gæster.

Det er skønt at være tæt på naturen og den friske luft. På gårdspladsen findes fællesrummet med gasgrill og udendørs møblement. Gårdspladsen ligger privat og afskåret i forhold til Nymarksmindes park.

Ved ankomst findes:

Badehåndklæder Håndsæbe
Sengetøj og linned Opvaskemiddel
En rulle toiletpapir Et viskestykke
En køkkenrulle En karklud

Faciliteter i lejlighed:

Fjernsyn

Chromecast

Wi-fi

Køleskab

Ovn

Tøjvask

Bad

Toilet

håndklæder

Sengetøj

Møbler

Højstol

Barneseng

Pusleplads

Faciliteter udenfor lejlighed:

Fri parkering

Gasgrill

Havemøbler

Mini-zoo

Legeplads

Hoppepude

Fodboldgolf

Lejlighed med udsigt
Lejlighed med bord