skoleundervisning

Farmparken er lukket lige nu , men vi åbner igen fra kl. 10:00
Klik her for åbningstider

MED SKOLEN PÅ NYMARKSMINDE

På Nymarksminde giver vi plads til at lære. Hele dyreparken er i alt 90.000 m2 med fri rum til spændende læring i smukke omgivelser. Parkens erfarende medarbejdere sørger for at børnene får en tryg og lærerig dag. Vi tilbyder indendørs siddepladser med borde og bænke, hvor madpakken kan indtages og informationer gives.

Bondegårdens Biologi

Lær hvor mælk kommer fra, hvem der lægger vores æg, og hvor ulden til dit tøj vokser. På Nymarksminde får du turen rundt til at alle bondegårdens dyr i vores populære mini-zoo. Alle børn får en foderspand i hånden og hjælper således med fodringen. Under fodringen vil børnene høre historier og fakta omkring dyrene.

Vi laver undervisningsforløb, som tilpasser sig klasse, fag og tema. Her tages eleverne med rundt i parken og vi benytter os også af Nymarksminde’s indendørs faciliteter til undervisning.

NB Alle forløb skal bestilles mindste 14 dage i forvejen, så vi kan forberede materiale og forløb.

SKOVENS KRIBLE KRABLE

Nymarksmindes junglesti er et populært sted at opleve skovens dyr. Vi udleverer materiale til at finde og navnebestemme de forskellige dyr, som kan spottes inde mellem skovens træer i form af udskårende silhouetter. Børnene får muligheden for at stikke næsen i jorden og lede efter skovens krible-krable dyr. Her udleverer vi også materiale til identificering af de forskellige biller, tusindben, orme og deslignende.

En bondegård om natten - sov med dyrene

Nu har du muligheden for at holde sommerferien ude i den smukkeste natur på et af Nordjyllands mest attraktive oplevelsessteder. Den lille campingplads sikrer et roligt og isoleret ophold.

Medbring din egen campingvogn eller telt til det naturskønne område på gården. Der er kun tre campingpladser og deraf får du meget plads for pengene. Du får muligheden for at deltage i bondegårds-aktiviteterne, på lige fod med resten af gæsterne i ferielejlighederne – men i din egen campingvogn kan du let trække dig tilbage til et mere privat hjørne af gården.

Med Skolen på Guidet tur i Hammer Bakker

Nymarksminde tilbyder også ekskursion ud af parken. Vi er de bedste til at formidle nærområdet på ture gennem Hammer Bakker. Vognen har plads til 28 personer og en fuld vogn koster 1950 kr. Turen varer 45 minutter.

Oplevelsen er perfekt som supplement til historieundervisning om lokalområdet og Hammer Bakker. Vi kommer bl.a. ind på hvordan Hammer Bakker så ud før skoven blev genetableret, og hvordan kirker og landsbysamfund er opstået gennem tiden.

Den guidede tur kan kombineres med andre aktiviteter i farmparken. Hvis der er flere klasser, der deltager, så har vi oftest kørt turen skiftevis mellem afholdelse af naturskole eller fodringsrunde i parken. På den måde aktiveres alle børn, og ventetiden holdes på et minimum.

Kontakt os og hør mere om den guidede tur i Hammer Bakker.

20%

Rabat på Gruppebilletter
Betal via EAN nummer og e-faktura

Besøg os på hverdage - og hav hele parken for jer selv!

Som noget nyt kan skoler og institutioner “leje” parken i hverdage ved minimum 50 personer. Det betyder at vi åbner parken for jer på et forudbestemt tidspunkt. Her vil I kunne være med til fodringen, naturskolen og alle de sædvanlige aktiviteter.

Hvornår åbner parken?
Hvad koster det?