bondegårdsferie

Ferie på Nordjyllands hyggeligste gård

Opvarmet swimmingpool

OPVARMET SWIMMINGPOOL

Det er skønt at slappe af og nyde livet i den opvarmede indendørs swimmingpool med lounge-område. Swimmingpool er åben hver dag i sommerferien.

Daglige aktiviteter på Nymarksminde

DAGLIGE AKTIVITETER

Unikke aktiviteter hver dag for alle bondegårdsferie-gæster. Vi laver ture til søen, kører mooncar, spiller rundbold og meget mere.

Tratortur

FRI ADGANG TIL FARMPARK

Alle gæster på bondegårdsferie har fri adgang til hele parken. Her er mini-zoo med traditionelle danske bondegårdsdyr.

Egen ferielejlighed

Du kan vælge en standard eller en stor ferielejlighed. Alle leljligheder har eget køkken, bad, toilet, fri Wifi, og gratis parkering.

To af ferielejlighederne er desuden fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere.

Sommerferie og efterårsferie

Alle Bondegårdsferie gæster på Nymarksminde har gratis adgang til all aktiviteter i Mini-zooLegelandFodboldgolf og Swimmingpool i åbningstiden. Hver eneste dag (undtagen lørdag) laver vi unikke aktiviteter med alle gæster. Dette er bl.a. traktor-ture, dyre-fodring, kørsel i mooncars, pandekagebagning og meget, meget mere. Se præsentationen nedenfor.

I Hammer Bakker er der masser at opleve. Naturen ligger lige Nymarksmindes baghave. Det er et populær spot for mountainbiking og andre udendørs aktiviteter.

Vodskov er en af de største satellitbyer til Aalborg. Her findes butikker, supermarkeder, pizzariaer, frisør og hæveautomater.

Gå på eventyr i oplandet

Hvad koster et ferieophold?
Hvornår er der åbent?