Farmparken er lukket lige nu , men vi åbner igen fra kl. 10:00
Klik her for åbningstider

en mini-zoo med mange dyr

Alle de danske traditionelle bondegårdsdyr

Sig hej til vennerne i dyreparken på Nymarksminde. Her træder du ind i en verden af pelsede omfavnelser, fjersmykkede charmetrold og nysgerrige øjeblikke med de elskede bondegårdsdyr. Du kommer helt tæt på lyserøde grise, brægende får, gakkende ænder og hoppende kaniner, der spreder glæde med hvert lille hop. Vores mini-zoo er et paradis for alle dyreelskere, uanset alder.

Rundt med Bondemand Ole

Hjælp med fodringen

Dyrene fodres hver dag klokken 10.15 og 15.00. Du kan være med, når vi går rundt i hele parken. Alle gæster får en foderspand, som skal bruges i løbet af turen. Det er gratis efter betalt entré til parken.

Oplev naturskolen

Kom med i Naturskolen hver dag klokken 13.00. Her sidder vi i rundkreds mens der bliver fortalt historier fra den danske natur og fauna. Vi kigger på skelletter og forskellige skind fra dyrene i naturen.

Kom helt tæt på

Vi glæder os helt klart til at vise dig gården – og selvfølgelig resten af vores zoo og dyrepark. Og har du lyst, kommer du også helt ind og ser hvordan hønsene lægger æg! Har du nogensinde prøvet at holde en høne? Du vil sikkert også more dig over gederne som hopper og springer, og have foderspanden klar når de kommer for at sige hej. De spiser hurtigt og kan sagtens spise fra flad hånd. Alle dyrene er altid i godt humør og klar til at lege! Tag et smut forbi vores mini-zoo i Nordjylland, nær Aalborg.

Legeland

legeland

Når du træder ind i legelandet hos Nymarksminde, åbner sig en verden af ren lykke og eventyr for børn i alle aldre.

Fodboldgolf

fodboldgolf

Parken byder på en 18 hullers udfordrende fodboldgolf-bane. Ved du hvad minigolf og fodbold er – så kender du fodboldgolf!

Tratortur

ture og forlystelser

Oplev spændingen ved vores ture og forlystelser, der strækker sig fra naturskole og hjorte safari til en afslappende traktortur.

Hvornår åbner parken?
Hvad koster det?