langtidsophold

MEGET INKLUDERET I PRISEN

WI-FI, STRØM, VAND OG VARME

HÅNDVÆRKER OPHOLD

Udenfor Bondegårdsferie-sæsonen er vores lækre og veludstyrede ferielejligheder ledige for booking til håndværkere og udenlandske arbejdere langt hjemmefra. I hver lejlighed findes toilet, køkken m. m. Nymarksminde ligger centralt i Nordjylland – kun 10 minutters kørsel fra Aalborg og her har vi plads nok til håndværksbilerne, både de små og store – ja selv lastbiler, trailere m.m. kan stå frit uden bekymring for parkeringsbøder. Vi ligger tæt op ad E45, og vha. motorvejs-afkørsel 18 er det nemt at komme hurtigt frem og tilbage i Nordjylland. Alle lejligheder har adgang til trådløst internet (WiFi).

OPHOLD FOR STUDERENDE

Hvis det er svært at få kollegie-plads, værelse eller lejlighed, er det værd at overveje en lejlighed hos Nymarksminde. Her kan du bo præcis som derhjemme med egen indgang, badeværelse, toilet og køkken. Desuden er der er gratis trådløst internet (WiFi), samt møbler og havemøbler lige udenfor døren – og alt dette til en ordentlig pris! Der er desuden også fine bybus-forbindelser med direkte afgange til Aalborg centrum, hvor studierne foregår. Del eventuelt en lejlighed med en studiekammerat for at minimere udgifter til leje.

HVORFOR VÆLGE LANGTIDSOPHOLD HOS OS?

ARBEJDS-RELATERET OPHOLD:

Er du udstationeret eller har et midlertidigt arbejdsprojekt i området? Vores lejligheder giver dig et hjemligt miljø, der er ideelt til at slappe af efter en lang arbejdsdag.

RENOVERING ELLER OMBYGNING:

Hvis dit hjem gennemgår en renovering, tilbyder vi et behageligt og fredeligt tilflugtssted, indtil dit hjem er klar igen.

MELLEM BOLIGER:

Skal du flytte, og er der et gab mellem salg og køb af nyt hjem? Vi tilbyder en problemfri løsning med vores langtidslejemål.

PERSONLIG REFLEKSION:

Trænger du til en pause for at genopfinde dig selv eller skrive den næste store roman? Vores rolige omgivelser er det perfekte sted for dyb refleksion og kreativitet.

HVAD KOSTER ET OPHOLD?

HVORNÅR ER DER ÅBENT?