Farmparken er lukket lige nu , men vi åbner igen fra kl. 10:00
Klik her for åbningstider

EN AF NORDJYLLANDS SJOVESTE FODBOLDGOLFBANER

Har du nogensinde prøvet det sjove fodboldgolf? Nogen kender det også som fodgolf. På Nymarksminde er det en stor del af den spændende farmpark, som henvender sig til alle aldersgrupper. Der er udfordringer for alle og bold i forskellige størrelser.

Fodboldgolf - og fri adgang til resten af parken

Hvorfor ikke invitere dine familie og venner med på en helt igennem magisk og munter omgang Fodboldgolf på Nymarksminde i det eventyrlige Nordjylland? Tag del i en oplevelse, der spreder latter og energi, og som giver dit indre legebarn frit spil. Forestil dig at vandre langs vores fortryllende 18-hullers bane, hvor hver græsplet er fyldt med udfordringer og sjove twist.

Uanset om du er en erfaren fodboldstjerne eller en første gangs golfspiller, kan du med lyst og energi kaste dig ud i denne legende kombination af to elskede sportsgrene. Nymarksminde byder på en oplevelse, hvor alle kan være med og skabe minder, der varer livet ud. Så saml dine kære og træd ind i en verden af Fodboldgolf, hvor sjov, bevægelse og glæde er hjertet af vores eventyr.

Efter I har udfordret hinanden på banerne, så står resten af Nymarksmindes park til fri afbenyttelse.

18 HULLER

Du finder 18 huller med forskellige sværhedsgrader og længder, designet til at udfordre både præcision og teknik. Bolde og scorekort er til fri afbenyttelse.

FLERE SVÆRHEDSGRÆDER

Spillerne skal navigere gennem stolper, grave, stakit, træer og rør, som er placeret hen over terrænet. Nogle steder findes smutveje – men det er for de øvede.

TIMEVIS AF SJOV

Velegnet til større grupper – såsom introture, skoleudflugter eller polterabend. Men også små familieudflugter, hvor man trænger til at bevæge sig.

Bolde og Scorekort står klar til dig!

Vores sjove fodboldgolf bane har 18 huller af forskellige sværhedsgrader og længder. Hen over terrænet skal du overkomme stolper, grave, stakit, træer, og rør. Vi har placeret banenerne ude i den fri natur. Det er hyggelige omgivelser at spille i – og får du brug for en pause, så sæt dig ved en af de mange borde/bænke-sæt, som vi har stående. Boldrummet i servicehuset har bolde klar til brug og de koster intet at leje. Boldene har forskellige størrelser, således alle aldre kan være med. Når der skal slappes af, har vi et stort servicehus med masser af siddepladser, en kiosk, og griller til fri afbenyttelse.

Det kan let tage 1 til 1½ time at spille alle 18 huller – og det afhænger selvfølgelig af hvor mange der spiller. Spillet passer super godt til større grupper, eks. introture, skoleudflugter, eller potlerabend – her kan man hurtigt stykke en konkurrence sammen for at se hvem der er den ultimative fodboldgolfspiller! Så hvad venter du på? Alle får en fed dag med en gang nordjysk fodboldgolf! Du behøver ikke reservere tid – men det er en god ide, at kontakte os hvis I bliver en store gruppe. På den måde kan vi sørge for, at der er plads til alle.

MERE END "BARE" FODBOLDGOLF

Efter betalt entré har man fri adgang til dyreparken med bondegårdsdyr, legeland med hoppepude, servicehus med toilet og kiosk, og meget mere.

Tag selv mad med og prøv vores nye Napoleons Gasgriller. De står klar alle åbningsdage, og de er til fri afbenyttelse.

Er man ikke interesseret i at lave sin egen mad, så tilbyder vi pizza i servicehusets kiosk.

mini-zoo

Hjertet af farmparken kan du opleve en sand bondegårdsoase, hvor hvert dyr har sin egen unikke personlighed og historie at dele.

Legeland

legeland

Når du træder ind i legelandet hos Nymarksminde, åbner sig en verden af ren lykke og eventyr for børn i alle aldre.

Tratortur

ture og forlystelser

Oplev spændingen ved vores ture og forlystelser, der strækker sig fra naturskole og hjorte safari til en afslappende traktortur.

Hvornår åbner parken?
Hvad koster det?