Mini-zoo - Bondegårdens dyr i vores dyrepark i Nordjylland
.
.
Mini-zoo
Mini-zoo
I dag holder parken desværre LUKKET
Vi åbner igen
Vi åbner igen

En mini-zoo med mange dyr!

Alle de danske traditionelle bondegårdsdyr

Sig hej til vennerne i dyreparken på Nymarksminde. Her træder du ind i en verden af pelsede omfavnelser, fjersmykkede charmetrold og nysgerrige øjeblikke med de elskede bondegårdsdyr. Du kommer helt tæt på lyserøde grise, brægende får, gakkende ænder og hoppende kaniner, der spreder glæde med hvert lille hop. Vores mini-zoo er et paradis for alle dyreelskere, uanset alder.

Ko og dreng i mini-zoo
Ko og dreng i mini-zoo

Fodring af dyr

Har du lyst til at hjælpe med fodringen, så foregår det hver åbningsdag kl. 10.15 og kl. 15.00.

Under selve fodringen tager Bondemand Ole dig med på rundtur i hele parken. Her fortæller han små historier og sjove facts om alle dyrene - vidste du eks. at en ko producerer 160 liter spyt om dagen? Vi får besøg af mange modige børn i vores zoo, så hvis du er frisk kan du komme helt med ind og klappe koen og røre ved grisen. Er du nysgerrig og interesseret i dyr, så er vores Mini-zoo lige stedet for dig!
Vi glæder os helt klart til at vise dig gården - og selvfølgelig resten af vores zoo og dyrepark. Og har du lyst, kommer du også helt ind og ser hvordan hønsene lægger æg! Har du nogensinde prøve at holde en høne? Du vil sikkert også more dig over gederne som hopper og springer, og have foderspanden klar når de kommer for at sige hej. De spiser hurtigt og kan sagtens spise fra flad hånd. Alle dyrene er altid i godt humør og klar til at lege! Tag et smut forbi vores mini-zoo i Nordjylland, nær Aalborg.

Book dit arrangement i dag:
Vores Farmpark/dyrepark har kaniner, høns, ænder, gæs, kalkuner, hest, køer, geder, grise, får, hjorte, katte og en hund. Her er super hyggeligt, og vi nyder det stille liv på landet. Det er skønt, når alle børnene kommer for at hoppe og lege! Alle gæster kan selvfølgelig gå frit rundt i dyreparken, og når entreen er betalt må man også spille fodboldgolf og lege i legelandet. Vi ses på Nymarksminde!

Nyd interaktionen med de venlige dyr, lad dig fortrylle af deres charme og skab uforglemmelige minder sammen.

Velkommen til Nymarksminde's mini-zoo - et eventyr venter på dig!


Fortsæt til Nymarksmindes legeland:
Vores dyr fodres
I dag holder parken desværre
Lukket
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506