.
.
Mini-zoo
Mini-zoo
Vi åbner igen
Vi åbner igen

En mini-zoo med mange dyr!

Alle de danske traditionelle bondegårdsdyr

Kom sig hej til vennerne i dyreparken på Nymarksminde. Her findes alle de traditionelle bondegårdsdyr. Har du lyst til at hjælpe med fodringen, så foregår det hver åbningsdag kl. 10.15 og kl. 15.00.

Under selve fodringen tager Bondemand Ole dig med på rundtur i hele parken. Her fortæller han små historier og sjove facts om alle dyrene - vidste du eks. at en ko producerer 160 liter spyt om dagen?

Vi får besøg af mange modige børn i vores zoo, så hvis du er frisk kan du komme helt med ind og klappe koen og røre ved grisen. Er du nysgerrig og interesseret i dyr, så er Farmparken og Mini-zoo lige stedet for dig!
Vi glæder os helt klart til at vise dig gården - og selvfølgelig resten af vores zoo og dyrepark. Og har du lyst, kommer du også helt ind og ser hvordan hønsene lægger æg! Har du nogensinde prøve at holde en høne? Du vil sikkert også more dig over gederne som hopper og springer, og have foderspanden klar når de kommer for at sige hej. De spiser hurtigt og kan sagtens spise fra flad hånd. Alle dyrene er altid i godt humør og klar til at lege! Tag et smut forbi vores mini-zoo i Nordjylland, nær Aalborg.

Book dit arrangement i dag:
Vores Farmpark/dyrepark har kaniner, høns, ænder, gæs, kalkuner, hest, køer, geder, grise, får, hjorte, katte og en hund. Her er super hyggeligt, og vi nyder det stille liv på landet. Det er skønt, når alle børnene kommer for at hoppe og lege! Alle gæster kan selvfølgelig gå frit rundt i dyreparken, og når entreen er betalt må man også spille fodboldgolf og lege i legelandet. Vi ses på Nymarksminde!


Fortsæt til Nymarksmindes legeland:
Vores dyr fodres
I dag holder parken desværre
Lukket
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑