.
.
Fodboldgolf
Fodboldgolf
Vi åbner igen
Vi åbner igen

En af Nordjyllands sjoveste Fodboldgolfbaner

18 udfordrende huller - flere timers sjov!

Har du nogensinde prøvet det sjove fodboldgolf? (nogen kender det også som fodgolf) På Nymarksminde er det en stor del af vores spændende farmpark, som henvender sig til alle aldersgrupper. Fodboldgolf er det kendte og populære spil, som oprindeligt stammer fra Sverige. Og på Nymarksminde har vi gjort en stor del ud af spillet. Her har vi nemlig nøje udformet vores forskellige baner, for at skabe den sjoveste oplevelse og udfordring. Selve spillet kan kort beskrives som mini-golf med fodbolde - bare uden køller.
Så hvorfor ikke tage familie og venner med til en super omgang Fodboldgolf på Nymarksminde i Nordjylland? Hver dag i sæsonen byder vi på morskab og bevægelse, som er sundt for både sjæl og krop. Det bedste er, at alle kan deltage - og det er uanset alder og forkundskaber til fodbold eller golf.
Vores sjove fodboldgolf bane har 18 huller af forskellige sværhedsgrader og længder. Hen over terrænet skal du overkomme stolper, grave, stakit, træer, og rør. Vi har placeret banenerne ude i den fri natur. Det er hyggelige omgivelser at spille i - og får du brug for en pause, så sæt dig ved en af de mange borde/bænke-sæt, som vi har stående. Boldrummet i servicehuset har bolde klar til brug og de koster intet at leje. Boldene har forskellige størrelser, således alle aldre kan være med. Når der skal slappes af, har vi et stort servicehus med masser af siddepladser, en kiosk, og griller til fri afbenyttelse.
Det kan let tage 1 til 1½ time at spille alle 18 huller - og det afhænger selvfølgelig af hvor mange der spiller. Spillet passer super godt til større grupper, eks. introture, skoleudflugter, eller potlerabend - her kan man hurtigt stykke en konkurrence sammen for at se hvem der er den ultimative fodboldgolfspiller!

Så hvad venter du på? Alle får en fed dag med en gang nordjysk fodboldgolf! Du behøver ikke reservere tid - men det er en god ide, at kontakte os hvis I bliver en store gruppe. På den måde kan vi sørge for, at der er plads til alle.

Book dit arrangement i dag:


Tryk nedenfor og hør mere om parkens forlystelser og ture:
I dag holder parken desværre
Lukket
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑