.
.
Farmpark
Farmpark
Vi åbner igen
Vi åbner igen

En af Danmarks smukkeste farmparker

Mini-zoo:

I parkens mini-zoo har vi lyserøde grise, brægende får og ænder som rapper i munden på hinanden. Koen kan sætte i et brøl, gæssene hvæser, gederne bræger for at få din opmærksomhed og kalkuner pludrer løs. Hønsene gokker og render forvirret rundt - leder de mon efter guldægget? De blødeste kaniner hopper glade rundt og har nyder deres plads at lege på. Og det bedste af det hele - du kan stort se komme ind til alle dyrene!

Se mere her:

Legeland:

Legeland har lidt af hvert. Det er her børnene finder den store legeplads, hvor man kan hoppe på hoppepude, grave i sandkasse, gynge i de sjove gyngestativer, og klatre i det store legetårn. Det er også her du finder sjove legehuse med legesager, og masser af små lege-scootere, trehjulede cykler, mini-traktorer og meget, meget mere. Det er i legelandet børnene brænder det meste krudt af.

Se mere her:

Fodboldgolf:

Nymarksminde kan tilbyde en enorm 18 hullers udfordrende fodboldgolf-bane. Kender du mini-golf, og kender du fodbold - så ved du også hvad fodboldgolf er! Børn og voksne i alle aldre kan snuppe en bold, og kæmpe sig igennem de unikke og sjove baner. Vi sørger for scorekort og bolde i forskellige størrelser. Det er bare at gå igang!

Se mere her:
Nymarksmindes Farmpark er en dyrepark / mini-zoo med aktiviteter nær Aalborg, hvor du kan få en lærerig og sjov udflugt sammen med alle de traditionelle danske bondegårdsdyr. Her må dyrene fodres, klappes og aes.

Så hvorfor ikke tage børnene med på tur i det skønne Nordjylland? Besøg vores dyrepark og mini-zoo! Vi og dyrene glæder os til at se jer!

Vidste du, at Nymarksminde også tilbyder guidede ture i Hammer Bakker? Se mere på Nymarksminde Hammer Bakker

Tag et kig på vores aktivitetskalender for se events i parken.Fortsæt til priser og tider:
Kiosk
I dag holder parken desværre
Lukket
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑