.
.
Farmpark
Farmpark
Fodring af dyrene
alle åbningsdage kan du være med til at fodre dyrene. Turen tager 30 - 45 minutter, og du vil komme i berøring med høns, kaniner, grise, køer og resten af parkens dyr. Nymarksmindes trofaste medarbejdere vil fortælle underholdende historier og vise hvordan man håndterer de forskellige dyr.

Turen afholdes alle dage kl. 10.15. I weekender, helligdage og feriedage afholdes der en ekstra fodringsrunde kl. 15.15. Turen er gratis efter betalt entré til parken.

Hjorte Safari
Som noget nyt har Nymarksminde fået en ny kæmpe indhegning ude på markerne. Det er her du finder Nymarksmindes kronhjorte.

Kom med når vi sammen kører ud og besøger dem på Hjortesafari! Vi kører med traktor og vogn ud over markerne og det smukke landskab. Du vil opleve lidt af hvert på turen, og forhåbentlig møder vi hjortene midt i deres frokost.

Turen er gratis efter betalt entré til parken. Vi kører turen i weekender, helligdage og feriedage kl. 14.


Hjorte Safari
I Nymarksminde Farmpark kan du få lov til at prøve en ridetur på vores søde hest. Nede ved siden af Fodboldgolfbanerne finder du startstedet til trækketure. Her vil en af parkens søde ansatte trække med hesten. Vi sørger altid for at passageren får en hyggelig og sjov tur.

Trækketure på hest foregår hver weekend, helligdag og feriedag fra kl. 12.30 til der ikke er flere gæster som vil prøve. Trækketure på hest koster 20,- for en tur og 50,- for tre ture.

Traktortur
Tag familie og venner i hænderne og hop på traktoren. Vi kører sjove traktorture ud over landskabet hver weekend, helligdag og feriedag kl. 11.30 og 16.15. Det er en fantastisk tur, som tager dig ud af selve parkområdet til naturlige omgivelser under åben himmel.

Turen er gratis efter betalt entré til parken.
Åbningstider i dag
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑