Ture og Forlystelser
.
.
Farmpark
Farmpark
I dag 15. juni. Dagens åbningstider i parken: 10.00 - 18.00
Fodring af dyrene
alle åbningsdage kan du være med til at fodre dyrene. Turen tager 30 - 45 minutter, og du vil komme i berøring med høns, kaniner, grise, køer og resten af parkens dyr. Nymarksmindes trofaste medarbejdere vil fortælle underholdende historier og vise hvordan man håndterer de forskellige dyr.

Turen afholdes alle dage kl. 10.15. I weekender, helligdage og feriedage afholdes der en ekstra fodringsrunde kl. 15.00. Turen er gratis efter betalt entré til parken.

Naturskole
Klokken 13.00 på alle åbningsdage kan du være med til Naturskole i parken.

Vi kommer nærmere dyrene i den danske fauna. Her drejer det sig blandt andet om ræv, grævling, krondyr og meget mere. Naturskolen lader børnene røre ved knogler og kranier, og de kommer til at gætte hvilke dyr de forskellige skind tilhører. Der vil være spændende historier og vigtig viden om hvordan man omgås dyr i den danske natur.

Det er gratis at deltage når man har betalt entré til parken.

Hjorte Safari
Nymarksminde har en kæmpe indhegning ude på markerne. Det er her du finder parkens kronhjorte.

Kom med når vi sammen kører ud og besøger dem på Hjortesafari! Vi kører med traktor og vogn ud over markerne og det smukke landskab. Du vil opleve lidt af hvert på turen, og forhåbentlig møder vi hjortene midt i deres frokost.

Turen koster 20 kr pr. tur. Et 10-turs kort koster 150 kr. Vi kører turen i weekender, helligdage og feriedage kl. 13.30.


Traktortur
Tag familie og venner i hænderne og hop på traktoren. Vi kører sjove traktorture ud over landskabet hver weekend, helligdag og feriedag kl. 11.30 og 15.45. Det er en fantastisk tur, som tager dig ud af selve parkområdet til naturlige omgivelser under åben himmel.

Turen koster 10 kr pr. tur.
I dag: 15. juni
Dagens åbningstider i parken:
10-18
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506