Daglige Aktiviteter - Bondegårdsferie
.
.
Daglige Aktiviteter
Daglige Aktiviteter

Gratis daglige aktiviteter på Bondegårdsferie

På bondegårdsferie (i sommerferien) arrangerer vi unikke aktiviteter hver dag. Ud over fri adgang til Mini-zoo, Legeland, Fodboldgolf og Swimmingpool, er dette en del at være bondegårdsferiegæst. Aktiviteterne foregår hver dag kl. 16.30 (undtagen lørdag), og det er gratis at være med. På denne side kan du læse lidt om de forskellige aktiviteter vi laver. Vi kan ikke garantere at vi laver alle følgende aktiviteter hver uge, og der laves helt sikkert også nogle aktiviteter, som ikke er listet her. Det afhænger nemlig meget ofte af vejret.

Traktortur

For bondegårdsferiegæster kører vi en ekstra lang og spændende traktortur. Vi kører helt ud på markerne og kommer ned forbi søen. Her kan alle virkelig komme til at nyde det gode danske landskab, og trække en god portion frisk luft i lungerne.

Mooncar Kørsel

Vi har to motordrevne mooncars og perfekt terræn til en fed tur ude på markerne. Dette er en af de mest populære aktiviteter for gæsterne, som selvfølgelig får sikkerhedshjelm på og træning i at køre dem.

Opvarmet Pool

Vi er meget stolte af vores indendørs opvarmede swimmingpool. Svømmeture i poolen er ikke en del af 16.30-aktiviteterne. Gæsterne har derimod fri adgang til at benytte den når de har lyst.

Tur til Søen

Vi har ofte rusen ude i søen. Her får gæsterne fornøjelsen af at være med til at hive den op og se om der er kommet fisk i. Er dette tilfældet, så tager vi fiskene med hjem og putter dem i akvariet, hvor man kan beundre dem før de sættes ud igen.

Trækketur på Hest

Få en dejlig trækketur på hest ude på vores store markareal. Her kommer man vidt omkring, og turen foregår selvfølgelig i selskab med professionelt personale.

Pandekagebagning

Har du nogensinde været med at til hente æg nede fra hønsene, og bruge dem til pandekager? Det kan du nu få chancen for at være med til! Her får børnene lov til at blande og ælte dejen - og selvfølgelig skal der også smages.

Rundbold

Det populære spil rundbold er det perfekte ryste-sammen-spil. Det er ofte noget af det første vi laver, og er altid utroligt skægt.

Find ud af hvad en sommerferie på Nymarksminde koster:

Sommer-sæson
Lørdag i uge 27
til og med
lørdag i uge 32
2024
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506