.
.
Bed and Breakfast
Bed and Breakfast

Bed and Breakfast i nordjylland tæt ved Aalborg

Har du brug for overnatning i Nordjylland, kan Nymarksminde byde på et dejligt og billigt Bed and Breakfast nær Aalborg. Du finder vores overnatningsmuligheder 10 minutters kørsel fra Aalborg og kun 1 km fra Vodskov - en hyggelig by med alle tænkelige faciliteter; supermarkeder, pizzeriaer, bager, og specialbutikker.

10 lækre ferielejligheder

Vores Bed and Breakfast er en billig overnatning i velindrettede ferielejligheder med plads til hygge og afslapning, og samtidig omgivet af idylliske naturomgivelser og rigt dyreliv. Alle lejligheder er udstyret med køkken, toilet og bad. Om det er et kortvarigt ophold, fordi du skal besøge venner, familie eller skal til en fest i det nordjyske, eller om det er længere tid grundet arbejde eller lignende, passer vores ferielejligheder til dig. Sammenlignet med hotel, så får du klart mere privatliv hos os.

Har du derfor brug for overnatning i jylland byder vi på et af de bedste Bed and Breakfasts i lokalområdet, tæt ved Aalborg.

Se vores 10 lejligheder:
Du finder priserne her:
Gå direkte til webshop:
Vores ferielejligheder inkluderer både køkken, toilet, bad og meget mere. Du får alt hvad du skal bruge ved ankomst. Der er håndklæder, viskestykker, sengetøj m.m. Derudover har alle Bed & Breakfast gæster på Nymarksminde gratis adgang til alle aktiviteter - herunder Farmpark og Fodboldgolf i åbningstiden.


Husk at i vores højsæson (skolernes sommerferie) kan man ikke leje sig ind på Bed & Breakfast. Her skal du nemlig leje ugevis som Bondegårdsferie-gæst.

Alle ferielejligheder er røgfri.

Det er ikke tilladt at medbringe hunde og katte.
Bad, toilet, køkken, fri internet
Bed and Breakfast Spørgsmål
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑