.
.
Bed and Breakfast
Bed and Breakfast

Ferielejligheder med køkken, toilet og bad

Er du på besøg i Nordjylland og har brug for et sted at overnatte et par dage, eller over en længere periode? Så giver Nymarksminde mulighed for netop dette.

Man kan med fordel bo i vores ferielejligheder, hvis man skal besøge venner, familie eller skal til en fest i nabolaget. I forbindelse med julen har vi eksempelvis rigtig mange familier boende, som er ude og besøge andre familiemedlemmer.

Alle lejligheder indeholder køkken, toilet, bad og meget mere.

Du finder priserne her:
Se vores 10 lejligheder:

Bed and breakfast

Tæt på det hele

Vi ligger 10 minutters kørsel fra Aalborg, og kan tilbyde billig overnatning i velindrettede ferielejligheder med plads til hygge og afslapning. Ud over det ligger Nymarksminde kun 1 km fra Vodskov - en hyggelig by med alle tænkelige faciliteter; supermarkeder, pizzeriaer, bager, og specialbutikker - der er også mulighed for at finde hyggelige gårdbutikker i området.

Alle Bed & Breakfast gæster på Nymarksminde har gratis adgang til alle aktiviteter - herunder Farmpark og Fodboldgolf i åbningstiden.


Husk at i vores højsæson (Uge 27 til Uge 32 - 2019) kan man ikke leje sig ind på Bed & Breakfast. Her skal du nemlig leje ugevis som Bondegårdsferie-gæst.

Alle ferielejligheder er røgfri.

Det er ikke tilladt at medbringe hunde og katte.
Bad, toilet, køkken, fri internet
Bed and Breakfast Spørgsmål
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑