Nymarksminde - Vestvej 91, 9310 Vodskov - Info@nymarksminde.dk - Tlf: 26 18 28 26 - Cvr: 20847506
Nymarksminde Logo
Mini-zoo
Kom sig hej til vennerne i dyreparken på Nymarksminde. Her findes alle de traditionelle bondegårdsdyr, og har du lyst til at hjælpe med fodringen, så foregår det hver dag kl.10.15 og 14.30. Sammen med fodringen vil Bondemand Ole fortælle små historier om alle dyrene - vidste du eks. at en ko producerer 160 liter spyt om dagen? Hvis du er heldig (og modig) kan du komme ind og klappe koen og grisen. Så er du nysgerrig og interesseret i dyr, er Farmparken og Mini-zoo lige stedet for dig!

Vi glæder os til at vise dig gården - og selvfølgelig resten af dyreparken. Og har du lyst, kommer du også helt ind og ser hvordan hønsene lægger æg! Du vil sikkert også more dig over gederne som hopper og springer, og have foderspanden klar når de kommer for at sige hej. Alle dyrene er altid i godt humør og klar til at lege! Tag et smut forbi vores mini-zoo i Nordjylland, nær Aalborg.

Vores Farmpark/dyrepark har kaniner, høns, ænder, gæs, kalkuner, hest, køer, geder, grise, får, katte og en hund. Her er super hyggeligt, og vi nyder alle livet på gården. Det er skønt når alle børnene kommer for at hoppe og lege! Alle gæster kan selvfølgelig gå frit rundt i dyreparken, og når entreen er betalt må man også spille fodboldgolf og lege i legelandet.

Kiosk
Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar)
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
Tlf: 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑