.
.
Konferencer
Konferencer

Konferencelokale med plads til de gode idéer

Muligheder så langt øjet rækker

Velkommen til gårdens store møde- og konferencelokale. Styrk din virksomhed i smukke omgivelser og dansk natur. Står du overfor at skulle planlægge en konference eller et møde - og skal det være nemt? Så står vi klar til at assistere. På Nymarksminde lægger vi vægt på kvalitet hele vejen igennem og tilbyder bl.a. lækker morgen- og frokost buffet. Vi håndterer maden og service, så I kan fokusere 100% på mødet.


Du finder priserne her:

Perfekt til teambuilding

Vores konferencelokales funktionelle indretning i kombination med vores dejlige beliggenhed, gør det muligt at afholde alle slags møder, konferencer og team-building i landlige og naturskønne omgivelser. På den tilknyttede terasse og friareal har deltagerne rig mulighed for at strække benene og trække luft og ny energi. Med i prisen er naturligvis også forplejning under hele opholdet.

Overnatning kan arrangeres

Taler vi om et længerevarende møde over flere dage, er der selvfølgelig også mulighed for overnatning i vores skønne ferielejligheder. Giv os endelig et ring på 26 18 28 26 for flere detaljer. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med et professionelt og konstruktivt møde.

Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑