Legelandet Nymarksminde
.
.
Legeland
Legeland
I dag 15. juni. Dagens åbningstider i parken: 10.00 - 18.00

Stort legeland under åben himmel

Hoppepude, forhindringsbaner, legetårn, sandkasse og meget mere!

Efter en omgang Fodboldgolf og en tur i Mini-zoo er stadig masser af ting at se og prøve på Nymarksminde! Træd ind i en verden af ubegrænset glæde og eventyr, hvor hoppepuder får dig til at svæve, legehuse inviterer til fantasifulde lege og gyngestativer sender dig i svingninger af grin. Udforsk vores spændende natursti, klatr op i det store legetårn og test dine evner på vores udfordrende forhindringsbane med svævebane. Legelandet er et sted, hvor fantasien blomstrer og glæden eksploderer.

Børn på Traktor
Børn på Traktor

Legeplads for store og små børn

På den store legeplads finder du legehuse, legesager, masser af plads til at løbe og lege på, og meget meget mere. Og uanset om du graver efter piratskatten, eller bygger et enormt sandslot, så er der plads til alle i vores store sandkasse, som er fyldt med skovle, spande, møller, biler og andet farverigt legetøj.
Her ude under den åbne himmel og i den grønne natur kan alle børn have det sjovt, og forældre kan sagtens holde øje inde fra servicehuset, eller fra de mange borde/bænkesæt. Det store udsigtstårn med rampe og broer giver en fantastisk udsigt over landskabt.

Legepladsen er designet til at bringe glæde og sjov til mennesker i alle aldre. Uanset om du er en eventyrlysten lille krudtugle, en legesyg forælder eller en ungdommelig sjæl, vil vores området vække dit indre legebarn.

Leg og eventyr venter på dig!
Book dit arrangement i dag:

Fortsæt til fodboldgolfbanen:
Legeplads
I dag: 15. juni
Dagens åbningstider i parken:
10-18
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506