Faciliteter i vores Farmpark
.
.
Faciliteter
Faciliteter
I dag 15. juni. Dagens åbningstider i parken: 10.00 - 18.00

Indendørs siddepladser og Kiosk

Blæser der lidt eller gemmer solen sig bag skyerne, så har vi et flot 175 kvm servicehus med borde og bænke, hvor familie og venner kan samle sig. I servicehuset finder du desuden en kiosk hvor du kan købe pizza, is, chips, slik, sodavand, kaffe og meget andet.

I servicehuset er der plads til ca. 150 personer. Der er døre i begge ender af huset, så man kan åbne op og lufte ud, hvis det er nødvendigt. Er der koldt en dag har vi også mulighed for opvarmning i huset.

Når du, efter mange overvejelser, har bestilt den helt rigtige pizza, eller måske grillet nogle saftige pølser, er det oplagt at komme ind og nyde den gode plads og hyggelige atmosfære. Fra huset er der frit udsyn over det meste af Farmparken. Siddepladser i servicehuset tages efter først-til-mølle princippet, og der er derfor ikke mulighed for at reservere borde. Afbenyttelse af servicehuset indgår selvfølgelig i adgangs-prisen for Farmparken.

Inde i servicehuset finder du også toiletter med pusleplads.

Er servicehuset fyldt, kan du også finde siddepladser i vores flotte overdækkede terrasse, bygget af kalmar træ og halm. Vi kalder området for høhotellet.

Hele parken er handikapvenlig med brede døre og masser af plads til kørestole. Det er blandt andet muligt at få kørestol med på Hjorte-Safari og Guidet Tur i Hammer Bakker.

Grillhuset

Tænk dig engang: Sydende pølser på grillen, den stegende sommersol, børnene der hygger sig på legepladsen, og følelsen af total afslappelse. Efter en dejlig dag med dyr, aktiviteter og fodboldgolf, er der rig mulighed for at benytte vores flotte Napoleon gasgriller fra Backyard Living, som står til fri afbenyttelse og rådighed i grillhuset. Når maden er tilberedt kan du vælge at sidde udendørs eller indendørs. Vi har masser borde/bænke-sæt på Nymarksminde.

Grillerne er gratis at benytte, så det er en oplagt mulighed for at lave et lækkert og budgetvenligt måltid. Det eneste du skal huske er madvarene. Området er overdækket, så hvis det danske vejr byder på en regnbyge, holder koteletterne sig sprøde udenpå og saftige indeni. Grilloplevelserne står bare og venter på dig!

Kiosk
I dag: 15. juni
Dagens åbningstider i parken:
10-18
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar.

Hvis du vælger at grille, er du ansvarlig for at slukke grillen efter dig.
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506