.
.
Faciliteter
Faciliteter

Indendørs siddepladser og Kiosk

Blæser der lidt, eller gemmer solen sig bag skyerne, så har vi et flot 175kvm servicehus med borde og bænke, samt en kiosk hvor man kan købe pizza, is, chips, slik, sodavand, kaffe og andet.

I servicehuset er der plads til ca. 150 personer, og der er døre i enden af huset, så man kan åbne op eller lufte ud, hvis det er nødvendigt. Er der koldt en dag har vi også mulighed for opvarmning.. Efter du evt. har grillet din mad, kan du komme ind og nyde den gode plads og hyggelige atmosfære. Sidde-pladser i huset tages efter først-til-mølle princippet, og der er derfor ikke mulighed for at reservere borde. Afbenyttelse af servicehuset indgår i adgangs-prisen for Farmparken.

Inde i servicehuset finder du også toiletter med pusleplads.

Ud over servicehus, kan du også finde siddepladser i vores flotte overdækkede terrasse, bygget af kalmar træ og halm.

Grill

Tænk dig engang: Sydende pølser på grillen, den stegende sommersol, børnene der hygger sig på legepladsen, og følelsen af total afslappelse. Efter en dejlig dag med dyr, aktiviteter og fodboldgolf, er der rig mulighed for at benytte vores flotte Napoleon gasgriller fra Backyard Living, som står til fri afbenyttelse og rådighed. Når maden er tilberedt har vi også masser af borde/bænke-sæt på Nymarksminde, hvilket giver gør det muligt at nyde maden både inden- og udendørs.

Husk selv at medbringe madvarer, så du kan tilberede noget lækkert - og hvis det danske vejr byder på en regnbyge, så holder koteletterne sig tørre da grill-området er overdækket.

Kiosk
I dag: 19. aug.
Dagens åbningstider i parken:
10-18
Se alle åbningstider

Hunde må ikke medbringes i parken
Husk: Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar.

Hvis du vælger at grille, er du ansvarlig for at slukke grillen efter dig.
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑