.
.
Bondegårdsferie
Bondegårdsferie

Vidunderlig Bondegårdsferie i Nordjylland

Ferie i egen lejlighed

Velkommen til Bondegårdsferie på Nymarksminde! Som Bondegårdsferie gæst får du og din familie en hel uges vidunderlig hygge på vores store gård midt i dejlige Nordjylland. Her er rig mulighed for en dejlig familieferie i naturskønne omgivelser. Vi har alle de traditionelle bondegårdsdyr som børnene elsker at besøge og kæle for - og på den store legeplads med hoppepude og legesager er børnene let optaget i timevis. Hver dag laves der unikke aktiviteter for gæsterne og humøret er garanteret højt!

Du kan vælge en stor, eller standard ferielejlighed, som begge har både køkken, bad, toilet og fri internet!

To af vores lejligheder er desuden fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere.

Mere info om bondegårdsferie:

Fællesrum og gårdsplads

Hver dag kan du regne med god aftenhygge. I gårdspladsen finder du fællesrummet, hvor vi tænder op i grillerne. Nyd din aftensmad og hyg derefter sammen med de andre gæster over en kop kaffe, et glas vin eller andet - Og fordi det er så tæt på lejlighederne, er det altid nemt at holde øje med de sovende børn.

Gå på eventyr i oplandet

Nymarksminde ligger tæt på store skove, smukke søer, høje bakker, og lækre badestrande. Desuden befinder vi os kun 1 km fra Vodskov - en hyggelig by med alle tænkelige faciliteter; supermarkeder, pizzeriaer, bageri, og specialbutikker - derudover ligger der hyggelige gårdbutikker i området.

Gratis adgang til Mini-zoo og Legeland

Alle Bondegårdsferie gæster på Nymarksminde har gratis adgang til all aktiviteter i Mini-zoo, Legeland, Fodboldgolf og Swimmingpool i åbningstiden. Hver eneste dag (undtagen lørdag) laver vi unikke aktiviteter med alle gæster. Dette er bl.a. traktor-ture, dyre-fodring, kørsel i mooncars, pandekagebagning og meget, meget mere.

Gratis adgang til hele farmparken:
Sommer-sæson
Lørdag i uge 25
til og med
lørdag i uge 31
2023
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506