Bondegårdsferie med swimmingpool og klappedyr
.
.
Bondegårdsferie
Bondegårdsferie

Bondegårdsferie

Ferie på Nordjyllands hyggeligste gård

Velkommen til Bondegårdsferie på Nymarksminde! Her garanteres afslappende hygge over en hel uges ferie på den store gård midt i dejlige Nordjylland. Det er dejlig familieferie i naturskønne omgivelser med fri adgang til alle de traditionelle bondegårdsdyr. Dyrene er et stort hit hos børnene som elsker at komme helt tæt på. På den store legeplads med hoppepude og legesager er børnene let optaget i timevis, og indenfor er swimmingpoolen et stort trækplaster på dage med overskyet vejr.

Hver dag arrangerer Nymarksminde unikke aktiviteter for alle bondegårdsferiegæster og humøret er garanteret højt!

Egen ferielejlighed
Du kan vælge en standard eller en stor ferielejlighed. Alle leljligheder har eget køkken, bad, toilet, fri Wifi, og gratis parkering.

To af ferielejlighederne er desuden fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere.

Mere info om bondegårdsferie:

Fællesrum og gårdsplads

Hver dag kan du regne med god aftenhygge. I gårdspladsen finder du fællesrummet, hvor vi tænder op i grillerne. Nyd din aftensmad og hyg derefter sammen med de andre gæster over en kop kaffe, et glas vin eller andet - Og fordi det er så tæt på lejlighederne, er det altid nemt at holde øje med de sovende børn.

Gå på eventyr i oplandet

Nymarksminde ligger tæt på store skove, smukke søer, høje bakker, og lækre badestrande. Desuden befinder vi os kun 1 km fra Vodskov - en hyggelig by med alle tænkelige faciliteter; supermarkeder, pizzeriaer, bageri, og specialbutikker - derudover ligger der hyggelige gårdbutikker i området.

Gratis adgang til Mini-zoo og Legeland

Alle Bondegårdsferie gæster på Nymarksminde har gratis adgang til all aktiviteter i Mini-zoo, Legeland, Fodboldgolf og Swimmingpool i åbningstiden. Hver eneste dag (undtagen lørdag) laver vi unikke aktiviteter med alle gæster. Dette er bl.a. traktor-ture, dyre-fodring, kørsel i mooncars, pandekagebagning og meget, meget mere.

Gratis adgang til hele farmparken:
Sommer-sæson
Lørdag i uge 27
til og med
lørdag i uge 32
2024
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506