Priser og tider på Nymarksminde
.
.

Priser og Åbningstider

Velkommen til Nymarksminde - din portal til en verden af fantastiske oplevelser og uforglemmelige eventyr! Her på vores hjemmeside kan du udforske alle tilbud og priser, så du kan planlægge det perfekte ophold fuld af sjov og glæde for hele familien.

Hvilke priser leder du efter? Vælg nedenfor.Farmpark

Farmparken er stedet for familie- og dagsudflugter, børnefødselsdage og aktiviteter. Her findes mini-zoo, legeland og fodboldgolf.


Overnatning - Bed & Breakfast

Bed and Breakfast er overnatning på dagsbasis. Det er leje af lejligheder udenfor højsæsonen (dvs. udenfor skolernes sommerferie og efterårsferie).


Bondegårdsferie

Bondegårdsferie er Nymarksminde feriepakke i skolernes sommerferie og efterårsferie. Her lejer man for hele eller halve uger. Der arrangeres daglige aktiviter for børn, og der er åbent i swimmingpoolen.


Selskabslokale

Nymarksminde smukke selskabslokale lejes ud til flere formål. Blandt andet konfirmationer, barnedåb, teambuilding, konference - og meget mere.


Guidet Tur i Hammer Bakker

Lige nu tilbyder Nymarksminde en unik måde at opleve Hammer Bakker på - fra en traktor! Tag turen gennem lokalområdet, og hør spændende historier tilblivelsen af skoven og de smukke bakker.

Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506