.
.

Søg Arbejde

STUDIEJOB MED NATURFORMIDLING

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du får frisk luft i håret, imens du fortæller om dyr og natur i børnehøjde? Så er Nymarksminde Farmpark lige præcis stedet for dig.

Om os
Kom med på vores bondegårdseventyr (Mini Zoo) i sæsonen 2022, hvor vi fra skærtorsdag i påsken og helt frem til efteråret åbner op for glade børnefamilier, som besøger vores geder, grise, gæs, høns, kaniner, får, køer, kronhjort og snart påfugle. Vi har også et legeland, en svævebane og endda fodboldgolf. Der er altid en sjov aktivitet i gang.

Vi er placeret tæt på Vodskov – 10 minutter i bil fra Aalborg. Bussen 1C kører lige til døren. Du skal bare sige Nymarksminde til chaufføren, så bliver du sat af hos os. Vi dækker buskort eller beløb svarende dertil.

Om stillingen
Som naturformidler hos Nymarksminde får du tæt kontakt til alle vores glade gæster – både børn, deres forældre og ikke mindst bedsteforældre. Du får nemlig lov til at stå for vores naturskole og fortælle fakta om dyrene, imens du viser både dyreskind, dyreknogler og gevirer frem. Du kommer også til at stå for vores spændende hjortesafari, hvor du i traktor kører familierne igennem naturen og viser de flotte vilde hjorte frem. Og har du en lille dyrepasser i maven, så er det helt perfekt. Vi fodrer nemlig dyrene sammen med vores gæster, når parken åbner og lukker. Det vigtigste er, at du mest af alt har lyst til at være en smilende og levende historiefortæller, som får børnene til at lytte interesseret. Og bare rolig - vi skal nok klæde dig godt på, så du ved alt dét, du skal fortælle.

Du skal have kørekort (B), da du også kommer til at køre vores traktor rundt på pladsen. Og har du ikke lige prøvet at køre traktor før, så lærer vi dig det hurtigt. Du skal kunne tale dansk og gerne engelsk - dels fordi vi får besøg af mange danske børn og ikke mindst internationale gæster.

Ansættelsesvilkår
Vi søger 2 - 3 medarbejdere til ansættelse i sæsonen 2022. Der vil være arbejde hver anden weekend samt ferier og helligdage. Du vil få vagter på 7 - 10 timer pr. dag – cirka 15 - 20 timer pr. weekend. Du kan forvente 20 – 37 timer pr. uge i højsæsonen, som løber fra den 25. juni og helt frem til medio august.

Skriv en kort ansøgning og send dit CV inkl. billede i dag. Vi læser indkomne ansøgninger løbende og ansætter, når vi finder de rette kandidater.

Opstart er skærtorsdag den 14. april – eller hurtigst muligt derefter, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Skriv ”Naturformidler” i emnefeltet og send din ansøgning til Info@nymarksminde.dk Att. Ole Risager. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du ringe til Ole Risager på: 2618 2826.

Hos Nymarksminde opfordrer vi alle til at søge stillingen uanset etnicitet og køn. Her er der nemlig højt til himlen og plads til alle.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑