Nymarksmindes Profil
.
.

Profil

Nymarksminde tæt på Aalborg i Nordjylland tilbyder Bed & Breakfast og Bondegårdsferie lejligheder til både feriegæster i højsæsonen samt boliger udenfor sæsonen til eksempelvis håndværkere på kortere eller længere ophold i landsdelen.

Nymarksminde tilbyder også Farmpark - en naturlegeplads med sjove faciliteter, masser af spændende aktiviteter og levende bondegårdsdyr . Farmpark henvender sig til både feriegæster og dagsgæster - og alle er velkommen uanset alder.

Nymarksminde har også en 18 hullers Fodboldgolfbane, som udfordrer alle, der har lyst til et par timers spændende leg, oplevelser, og dyst på præcision og tålmodighed.

Nymarksmindes kursus- og konferenceafdeling har alle moderne faciliteter, hvor virksomheder kan mødes for, i smukke omgivelser, at udvikle deres forretning m.m.


Nymarksminde ligger kun 10 minutters kørsel fra storbyen Aalborg, midt i hjertet af Nordjylland og ganske tæt på Vodskov, en livlig handelsby med både supermarkeder, specialbutikker og takeaways, der ligger smukt i naturområdet Hammer Bakker.
Dette er desuden tæt på mange af de attraktioner, seværdigheder og aktiviteter, som ferielandet Nordjylland tilbyder: Storbyen Aalborg, Fårup Sommerland, Skagen, Vesterhavskysten, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark, Nordsøen Oceanarium og mange flere.

Nymarksminde, der i 2001 blev grundlagt som Bed & Breakfast og bondegårdsferie, er ejet og drevet af ægteparret Ole & Inger Risager.

Nymarksmindes historie

Vi skaber liv på landet.
Historien om Nymarksminde, som feriested, starter i slutningen af det gamle årtusinde. Området omkring Vodskov tæt på Aalborg i Nordjylland har længe tiltrukket Ole og Inger Risager, som tit og ofte går lange ture - og specielt har de kig på en smuk ejendom, som så viser sig at komme til salg. Denne ejendom var en gård ved navn Nymarksminde, og var oprindeligt fra 1844 - men som den stod, var de ældst bevarede bygninger fra 1910.

Fuldtidsjobs og fritidslandbrug.
Efter få, men seriøse, overvejelser slår familien til. Og de begynder så småt drømmen om et liv på landet. Men kombinationen af to fuldtidsjobs, plus et landbrug er ikke så vellykket. Der er for meget vedligeholdelse og for meget arbejde - men et tilfælde gør, at familien alligevel vælger de faste jobs fra og kaster sig over feriebranchens mange udfordringer.

Succes ved et tilfælde.
Det hele begynder med, at Oles svigermor ofte er på besøg, så familien indretter en fin lille lejlighed til hende i et tidligere karlekammer. Og når svigermor ikke er på besøg, sættes et stort skilt op ved motorvejen, som viser vej til Bed & Breakfast. Allerede året efter byggedes 2 nye lejligheder.

Så kom der gang i butikken.
"Det var en kæmpesucces, og den kom helt bag på os. Gæsterne holdt i kø, og sommeren igennem var her helt booket op. Og så fik vi blod på tanden, så ville vi videre med flere lejligheder, aktiviteter og en masse andre ideer." Sådan fortæller Ole Risager, og Inger fortsætter: "Vi havde den der ide med, at vi ville skabe liv på landet som i gamle dage, hvor familierne havde 4-5 børn hver, og hvor alle legede med alle i naturlige omgivelser." Siden er det gået slag i slag, og i dag kan familien Risager se tilbage på en række sjove arbejdsår med masser af frihed og enorme mængder af arbejde og udfordringer. Inger fortsætter: "Jamen det er det hele værd. Tænk bare; hvert år har vi bare så mange skønne og glade mennesker, børn og voksne, på besøg, det sted, som vi selv elsker allermest. Og samtidig med at de er på besøg, så er vi både på arbejde og har fri."

Forretning i rivende udvikling.
Hvert år bygges der lidt mere til. Flere aktiviteter. Flere faciliteter. Lejlighederne forbedres, renoveres. Legepladsen får tilført flere sjove og spændende aktiviteter. Nye tiltag kommer til, eksempelvis i form af Fodboldgolf. Og mere er undervejs. Når der bliver tid.

Samvær betyder mest.
For Ole og Inger prioriterer også samværet med gæsterne højt, og i højsæsonen er de i fuld sving med aktiviteter sammen med gæsterne, som fodring af dyrene, hygge omkring grillen og meget meget mere. Det er ikke så underligt, at rigtig mange familier vælger at besøge Nymarksminde år efter år.
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506