.
.

Nyheder


Oktober 2018

Sæsonen er ovre!

Mens parken lige så stille bliver pakket ned for vinteren, går vi og glæder os til næste forår, når vi åbner dørene igen.
Parken åbner den 18. april 2018 klokken 10!

Rigtig godt efterår og vinter!

Åbning
29. Marts 2018

Så er tiden kommet igen!

Parken åbner igen dørene 29. marts klokken 10 til fodring af dyr, traktortur, hjortesafari, trækketur på hest, og meget meget mere. Vi er super stolte over at kunne indvie vores nye kæmpe halvtag med plads til masser af siddende gæster.

Kom i påsken og hjælp Hopsa med at lave påskeæg, dekorationer og gækkebreve.

Åbning
9 + 10 september 2017

Hvad har Nymarksminde og Aalborg Zoo til fælles?

Vi elsker dyr!

Sommeren er ovre - og den har været kanon, vejret taget i betragtning! Vi starter september måned ud med et super tilbud! Vi har lavet en aftale med Aalborg Zoo, om at alle med et årskort til Nymarksminde, får halv pris på entréen til Aalborg Zoo. Tilbuddet gælder 9. + 10. september, så det er bare med at gøre brug af det.


April 2017 - Så åbner vi!

Nymarksminde åbner dørene for en ny sæson 13. april kl. 10.00. Og allerede på åbningsdagen kan du opleve noget specielt. Kl. 11.30 kommer rådmand i sundheds- og kulturforvaltningen, Mads Duedahl, og klipper snoren til Nymarksminde nye hjorteområde. Her bliver der mulighed for at opleve 10 smukke hjorte boltre sig på et stort indhegnet område i parken.

Fredag 14. april kommer Aalborg Kaninforening og laver det populære kaninhop, hvor forskellige kaniner vil prøve at komme over, igennem, under og udenom forhindringer. Det bliver morsomt, og alle med kærlighed for de nuttede dyr er velkomne. Hele påsken er der traktorture, fodringsrunder, trækketure på hest, maling af påskeæg og klipning af gækkebreve.

Januar 2017 - Godt Nytår!

Håber I nød 2016 lige så meget som vi gjorde! Vi vil gerne ønske alle et fantastisk godt nytår 2017!

December 2016 - Kom og mød os inde i Aalborg!

Alle lørdage frem til jul kan du møde dine dyre-venner fra Nymarksminde på Nytorv i Aalborg centrum. Vi står for julestemningen på pladsen mellem Spar Nord og Joe & The Juice. Du kan møde os hver lørdag kl. 9 - 16. Vi ses til nogle hyggelige stunder!

26. oktober 2016 - Overnat på Nymarksminde i løbet af julen

Husk at Nymarksminde Bed and Breakfast holder åben alle dage i og omkring julen. I modsætning til mange andre hoteller og overnatningssteder, er der rig mulighed for overnatning.

Se mere om juleovernatning her


29. + 30. oktober 2016 - Arbejdsweekend

På opfordring fra flere gæster arrangerer vi en arbejdsweekend, hvor alle er velkomne til at komme og hjælpe med forskellige projekter i parken. Det foregår den første weekenden efter sæsonens afslutning.

Se meget mere om arbejdsweekenden her


15. oktober - 23. oktober 2016 - Efterårsferie

Vi nærmer os efterårsferien, som er sæsonens sidste uge på Nymarksminde. Og det skal fejres at det har været en forrygende sæson, så vi har arrangeret en masse spændende! Følg linket herunder for at se den præcises aktivitetskalender.

Se kalenderen for efterårsferie på Nymarksminde


18. september 2016 - Bagagerumsmarked

Så er vi klar igen med bagagerumsmarked på Nymarksminde. Hvis du har noget guld derhjemme i gemmerne, så bestil en plads på markedet. Det koster kun 125.

Markedet kommer til at foregår 18. september 2016 kl. 9-15. Der er gratis adgang, da det foregår ude på Nymarksmindes store parkeringsplads.2. august 2016 - VIND 5 fribilletter til Nymarskminde

Vi har brug for lidt hjælp her på Nymarksminde. Vil du hjælpe os ved at besvare et kort spørgeskema, så kan du deltage i konkurrencen om 5 fribilletter til parken! Sidste chance for at være med er 1. oktober 2016. På forhånd tak :)

Spørgeskema

Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑