Begravelseskaffe og mindesammenkomst
.
.
Begravelseskaffe og mindehøjtidelighed
Begravelseskaffe og mindehøjtidelighed

Smuk mindesammenkomst med begravelseskaffe i Vodskov og Langholt

Det er overvældende at skulle planlægge en mindehøjtidelighed ovenpå tabet af et familiemedlem og planlægningen af begravelsen. Derfor tilbyder vi, hos Nymarksminde i Vodskov, vores konferencelokale med plads til op mod 80 personer. Her kan mindesammenkomsten sagtens blive afholdt. Vi sørger for at servere mad og andre forplejninger efter jeres ønsker, så I får en god og værdig mindehøjtidelighed.

Udover forplejninger, sørger vi også for en pæn opdækning og opsætning. Ved alle mindehøjtideligheder er bordene dækket med hvide duge og pyntet med blomster / blade / grene efter jeres ønsker. I vores lokaler er der mulighed for at tilslutte en computer til vores projektor, hvis I vil fremvise billeder eller video af jeres kære. Har I nogle særlige ønsker, vil vi gerne høre om dem. Ved alle arrangementer er bordene dækket med hvide duge, og pyntet med blomster / blade / grene. Vi sørger for pæn opdækning af kaffebordet.

Priser pr. person (inkl. kaffe/the):Boller + Kringle + Lagkage = 225,-
Boller + Kringle = 180,-
2 x smørrebrød = 200,-
2 x smørrebrød + Kringle = 225,-
2 x smørrebrød + Lagkage = 250,-

Ekstra smørrebrød pr. stk 40,-

Øl 30,-
Sodavand 25,-
Skriv til os for mere info, eller for at bestille: Du finder Nymarksminde mellem Vodskov og Langholt ved motorvej E45.

Nyd den gode plads

Der er selvfølgelig gratis parkering på den store parkeringsplads, og der er desuden let tilgang fra motorvejen, grundet Nymarksmindes placering tæt på Aalborg mellem Vodskov og Langholt ved motorvej E45. Vores faciliteter gør begravelseskaffen behagelig for alle gæster. Der er plads nok, og er vejret til det, kan man selvfølgelig gå en tur i vores naturskønne park. Det er de perfekte omgivelser til mindesamvær med familie og venner.Se mere under Betingelser & Vilkår.

Kontakt os på tlf. 26 18 28 26, eller mail: info@nymarksminde.dk, hvis du har spørgsmål ang. begravelseskaffe.
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506