Vidunderlig ferie for institutioner og bo-grupper
.
.
Institution
Institution

Vigtigt

Disse priser og tider gælder kun institutioner, bo-grupper m.m.
Priser for feriegæster og familier findes på prissiden for bondegårdsferie.
Bondegårdsferie Pris
Bondegårdsferie Pris
Tider: Ankomst tidligst kl.15.00 og senest kl.21.00. Afrejse er senest kl.10.00.

Den perfekte ferie for bo-grupper og andre institutioner

Velkommen til Bondegårdsferie på Nymarksminde! Vi har plads til at I kan udfolde jer i den danske natur. Som gæster hos os får I egne ferielejligheder med plads til både personale og borgere. Nogle af lejlighederne har bedre plads til kørestol end andre. Her er det vigtigt, at I oplyser hvad I får brug for. Som gæst på Bondegårdsferie får I fri adgang til farmpark. I de ledige uger, kan institutioner komme på ferie fra mandag til fredag. Vi ser frem til at høre fra jer og imødekomme jeres behov. Kontakt os på info@nymarksminde.dk for mere info.

Vi tilbyder standard eller stor ferielejlighed, som begge har både køkken, bad, toilet og fri internet!

Bestil her:

Ferie for alle

Nymarksminde tilbyder nærhed med dyrene og mulighed for flere forskellige aktiviteter. I hovedbygningen finder du en indendørs swimmingpool. Poolen er handikapvenlig og kan akkomendere langt de fleste gæsters behov. Den er opvarmet via solvarme, og har trin for at gøre det lettere at komme i bassinet.

Til de aktive tilbyder vi fodboldgolf på en stor og udfordrende bane med 18 huller. Der køres ture i terrænet med traktor og vogn. Og udoverde, finder du servicehus med kiosk, siddepladser og gasgrill til fri afbenyttelse. Vi ser frem til at høre fra jer og imødekomme jeres behov.

Gratis adgang til Mini-zoo og Legeland

Alle Bondegårdsferie gæster på Nymarksminde har gratis adgang til all aktiviteter i Mini-zoo, Legeland, Fodboldgolf og Swimmingpool i åbningstiden. Hver eneste dag (undtagen lørdag) laver vi unikke aktiviteter med alle gæster. Dette er bl.a. traktor-ture, dyre-fodring, kørsel i mooncars, pandekagebagning og meget, meget mere.

Gratis adgang til hele farmparken:
Sommer-sæson
Lørdag i uge 27
til og med
lørdag i uge 32
2024
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506