.
.
Campingplads til Bondegårdsferie
Campingplads til Bondegårdsferie

Campingvogn på Bondegårdsferie

I skolernes sommerferie

Nu har du muligheden for at holde sommerferien ude i den smukkeste natur på et af nordjyllands mest attraktive oplevelsessteder.

Medbring din egen campingvogn til det nye område på gården, hvor vi har plads til tre campingvogne. Du får muligheden for at deltage i bondegårds-aktiviteterne, på lige fod med resten af gæsterne i ferielejlighederne - men i din egen campingvogn kan du let trække dig tilbage til et mere privat hjørne af gården.

Når du kommer med campingvogn får du din egen lille plads i nærheden af Nymarksmindes mini-zoo, legeland, fodboldgolf, swimmingpool og grill-område - som alle camping-gæster selvfølgelig har fri adgang til!

Brusebad findes i badehuset, kun 50 meter fra campingpladsen. Her er det også muligt at tage en dejlig dukkert i vores opvarmede indendørs swimmingpool.

Med i prisen får du også de daglige aktiviteter, som normalt følger med på Bondegårdsferie.Pris for campingplads
Pris for campingplads
Betalingsbetingelser: Ved bestilling betales det fulde beløb (3000 DKK). Uanset reservationsdato skal hele beløbet være betalt inden ankomst. Du kan betale med betalingskort, eller gennem ViaBill, hvor du kan dele betalingen op i valgfrie bidder. Miljøtillæg på 100 kr ved fremsendt faktura. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.
Ved reservation godkender du også vores Betingelser & Vilkår.

Husk: Hunde, katte og andre kæledyr må ikke medbringes.

Navn*

E-mail*

Tlf. nr.*

Vælg uge*

Antal personer*

Besked


* = skal udfyldesNymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑