Langvarende Ophold - Bed & Breakfast
.
.
Længerevarende Ophold
Længerevarende Ophold

El, vand, varme og wifi med i prisen!

Få din helt egen møblerede lejlighed. Har du brug for at overnatte i længere tid, så er Nymarksminde Bed and Breakfast perfekt til formålet, da alle lejligheder er møbleret og klar til indflytning. Du sparer endda på prisen, hvis du lejer i mere end en måned. Se mere om det under priser.

Håndværker Ophold:

Udenfor Bondegårdsferie-sæsonen er vores lækre og veludstyrede ferielejligheder ledige for booking til håndværkere og udenlandske arbejdere langt hjemmefra. I hver lejlighed findes toilet, køkken m. m. Nymarksminde ligger centralt i Nordjylland - kun 10 minutters kørsel fra Aalborg og her har vi plads nok til håndværksbilerne, både de små og store - ja selv lastbiler, trailere m.m. kan stå frit uden bekymring for parkeringsbøder. Vi ligger tæt op ad E45, og vha. motorvejs-afkørsel 18 er det nemt at komme hurtigt frem og tilbage i Nordjylland. Alle lejligheder har adgang til trådløst internet (WiFi).

Ophold for studerende:

Hvis det er svært at få kollegie-plads, værelse eller lejlighed, er det værd at overveje en lejlighed hos Nymarksminde. Her kan du bo præcis som derhjemme med egen indgang, badeværelse, toilet og køkken. Desuden er der er gratis trådløst internet (WiFi), samt møbler og havemøbler lige udenfor døren - og alt dette til en ordentlig pris! Der er desuden også fine bybus-forbindelser med direkte afgange til Aalborg centrum, hvor studierne foregår. Del eventuelt en lejlighed med en studiekammerat for at minimere udgifter til leje.
Du finder priserne her:
Langvarende udlejlning
Bad, toilet, køkken, fri internet
Bed and Breakfast Spørgsmål
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506