Kortvarende Ophold - Nymarksminde
.
.
Kortvarende Ophold
Kortvarende Ophold

Rummelige lejligheder med køkken, toilet og bad

Nymarksminde er den perfekte løsning på en stresset hverdag. Herude i den friske luft kan du roligt tage kæresten i hånden og gå lange ture i de landlige omgivelser. Lad børnene blive passet hos bedsteforældrene, tag et par afslappende dage hjemmefra - og nyd livet. Hvis der er familie-sammenkomst i nærheden, og der ikke findes nok sovepladser til alle, kan Nymarksminde således også tilbyde hyggelige weekend-overnatninger til fornuftige priser. Vi ligger godt placeret i Nordjylland, og med kun 10 minutter til Aalborg midtby, er alt lige i nærheden. Desuden er vi placeret 1 km fra Vodskov - en hyggelig by med alle tænkelige faciliteter; supermarkeder, pizzeriaer, bager, og specialbutikker. Læs mere om vores ferielejligheder.

Kortvarende ophold

Det hele værd!

Er du på gennemrejse i det nordjyske, og har brug for et sted at overnatte en enkelt nat, så stop ind hos Nymarksminde. Vi har ti hyggelige, velindrettede ferielejligheder med alle tænkelige faciliteter og sovepladser op til syv personer - og de er klar til brug! Desuden er der gratis WiFi, el vand og i alle lejligheder. Vi glæder os til at se dig! Se mere på Bed and Breakfast.

Husk at i vores højsæson (Skolernes sommerferie) kan man ikke leje sig ind på Bed & Breakfast. Her har vi nemlig Bondegårdsferie-gæster, som bor her ugevis.

Du finder priserne her:
Bad, toilet, køkken, fri internet
Bed and Breakfast Spørgsmål
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
+45 26 18 28 26
Cvr: 20847506