Nymarksminde - Vestvej 91, 9310 Vodskov - Info@nymarksminde.dk - Tlf: 26 18 28 26 - Cvr: 20847506
Nymarksminde Logo
Profil
Nymarksminde tæt på Aalborg i Nordjylland tilbyder Bed & Breakfast og Bondegårdsferie lejligheder til både feriegæster i højsæsonen samt boliger udenfor sæsonen til eksempelvis håndværkere på kortere eller længere ophold i landsdelen.

Nymarksminde tilbyder også Farmpark - en naturlegeplads med sjove faciliteter, masser af spændende aktiviteter og levende bondegårdsdyr . Farmpark henvender sig til både feriegæster og dagsgæster - og alle er velkommen uanset alder.

Nymarksminde har også en 18 hullers Fodboldgolfbane, som udfordrer alle, der har lyst til et par timers spændende leg, oplevelser, og dyst på præcision og tålmodighed.

Nymarksmindes kursus- og konferenceafdeling har alle moderne faciliteter, hvor virksomheder kan mødes for, i smukke omgivelser, at udvikle deres forretning m.m.
Nymarksminde ligger kun 10 minutters kørsel fra storbyen Aalborg, midt i hjertet af Nordjylland og ganske tæt på Vodskov, en livlig handelsby med både supermarkeder, specialbutikker og takeaways, der ligger smukt i naturområdet Hammer Bakker.
Dette er desuden tæt på mange af de attraktioner, seværdigheder og aktiviteter, som ferielandet Nordjylland tilbyder: Storbyen Aalborg, Fårup Sommerland, Skagen, Vesterhavskysten, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark, Nordsøen Oceanarium og mange flere.

Nymarksminde, der i 2001 blev grundlagt som Bed & Breakfast og bondegårdsferie, er ejet og drevet af ægteparret Ole & Inger Risager.

 

Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
Tlf: 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑