Nymarksminde - Vestvej 91, 9310 Vodskov - Info@nymarksminde.dk - Tlf: 26 18 28 26 - Cvr: 20847506
Nymarksminde Logo
Nyheder overksrift

9 + 10 september 2017

Hvad har Nymarksminde og Aalborg Zoo til fælles?

Vi elsker dyr!

Sommeren er ovre - og den har været kanon, vejret taget i betragtning! Vi starter september måned ud med et super tilbud! Vi har lavet en aftale med Aalborg Zoo, om at alle med et årskort til Nymarksminde, får halv pris på entréen til Aalborg Zoo. Tilbuddet gælder 9. + 10. september, så det er bare med at gøre brug af det.
April 2017 - Så åbner vi!

Nymarksminde åbner dørene for en ny sæson 13. april kl. 10.00. Og allerede på åbningsdagen kan du opleve noget specielt. Kl. 11.30 kommer rådmand i sundheds- og kulturforvaltningen, Mads Duedahl, og klipper snoren til Nymarksminde nye hjorteområde. Her bliver der mulighed for at opleve 10 smukke hjorte boltre sig på et stort indhegnet område i parken.

Fredag 14. april kommer Aalborg Kaninforening og laver det populære kaninhop, hvor forskellige kaniner vil prøve at komme over, igennem, under og udenom forhindringer. Det bliver morsomt, og alle med kærlighed for de nuttede dyr er velkomne. Hele påsken er der traktorture, fodringsrunder, trækketure på hest, maling af påskeæg og klipning af gækkebreve.
Januar 2017 - Godt Nytår!

Håber I nød 2016 lige så meget som vi gjorde! Vi vil gerne ønske alle et fantastisk godt nytår 2017!
December 2016 - Kom og mød os inde i Aalborg!

Alle lørdage frem til jul kan du møde dine dyre-venner fra Nymarksminde på Nytorv i Aalborg centrum. Vi står for julestemningen på pladsen mellem Spar Nord og Joe & The Juice. Du kan møde os hver lørdag kl. 9 - 16. Vi ses til nogle hyggelige stunder!
26. oktober 2016 - Overnat på Nymarksminde i løbet af julen

Husk at Nymarksminde Bed and Breakfast holder åben alle dage i og omkring julen. I modsætning til mange andre hoteller og overnatningssteder, er der rig mulighed for overnatning.

Se mere om juleovernatning her

29. + 30. oktober 2016 - Arbejdsweekend

På opfordring fra flere gæster arrangerer vi en arbejdsweekend, hvor alle er velkomne til at komme og hjælpe med forskellige projekter i parken. Det foregår den første weekenden efter sæsonens afslutning.

Se meget mere om arbejdsweekenden her

15. oktober - 23. oktober 2016 - Efterårsferie

Vi nærmer os efterårsferien, som er sæsonens sidste uge på Nymarksminde. Og det skal fejres at det har været en forrygende sæson, så vi har arrangeret en masse spændende! Følg linket herunder for at se den præcises aktivitetskalender.

Se kalenderen for efterårsferie på Nymarksminde

18. september 2016 - Bagagerumsmarked

Så er vi klar igen med bagagerumsmarked på Nymarksminde. Hvis du har noget guld derhjemme i gemmerne, så bestil en plads på markedet. Det koster kun 125.

Markedet kommer til at foregår 18. september 2016 kl. 9-15. Der er gratis adgang, da det foregår ude på Nymarksmindes store parkeringsplads.

Bestil standplads på markedet
2. august 2016 - VIND 5 fribilletter til Nymarskminde

Vi har brug for lidt hjælp her på Nymarksminde. Vil du hjælpe os ved at besvare et kort spørgeskema, så kan du deltage i konkurrencen om 5 fribilletter til parken! Sidste chance for at være med er 1. oktober 2016. På forhånd tak :)

Spørgeskema

23. juni 2016 - Sankt Hans på Nymarksminde

Torsdag d. 23. april er der igen Sankt Hans på Nymarksminde.

Kl. 15 tændes bål for de mindre børn.
Kl. 20 tændes bål nede ved søen.
Efter kl. 17 må alle betalende gæster og sæsonkortholdere tage en ven med GRATIS.

Vi ses til sang, grill og bål på Nymarksminde.

April 2016 - Rundvisning og pandekager på Nymarksminde

Lørdag d. 30 april afholder vi et helt specielt arrangement sammen med TV2 Club Nord. Hvis du er betalende gæst, sæsonkortholder, eller medlem af Club Nord, kan du få en eksklusiv rundvisning på hele stedet af Bondemand Ole, som også vil servere friskbagte pandekager til deltagerne. Kom med bag kulisserne og få historien om stedets spændende udvikling og planer for fremtiden. Og til børnene er der gratis trækketur på hestene, normalpris 20 kr. Tilmelding ikke nødvendig.

Prisen er 60,- kr. for børn og 80,- kr. for voksne


Marts 2016 - Vi åbner Skærtorsdag d. 24. marts!

Vi åbner Farmpark lige op til påske i år! Vi glæder os til at vise alle de nye aktiviteter frem. Nu kan børn løbe om kap med dyrene, spille stang-fodbold, spille volleyball, malke koen og meget meget mere! Kom og oplev en bondegård i smukke omgivelser!

12. januar 2016 - Nu sætter vi turbo på udviklingen

- og har sågar ansat en Marketingchef. Det er Jørn Kristoffersen som tiltrådte den 4. januar. Han kommer fra et job som kommerciel projektleder i træindustrien, og har i mange år været et kendt ansigt i den Aalborgensiske bureauverden. Foruden markedsføring og PR bliver opgaven at forløse det store potentiale for udvikling af forretningsområderne Mini-zoo & legeland, fodboldgolf, Bed & Breakfast samt ikke mindst vores fine fest- og konferencefaciliteter. - Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Jørn, siger Ole Risager, som ejer Nymarksminde, - For efterhånden som vores aktivitetsniveau vokser, og flere og flere gæster finder vej både til Farmpark, fodboldgolf og Bed & Breakfast, så beslaglægger daglig drift naturligvis også mere tid. - Og her er så mange uudnyttede muligheder, at vi har taget beslutningen om at ”sætte fuld turbo på” og ansætte en garvet gut, der både kan få tingene til at ske, og samtidig udfordre vores måde at tænke på, det er jeg sikker på vil skabe god dynamik, fortsætter Ole Risager. - Jeg glæder mig til at komme ordentlig ind i tingene, og ser ligesom Ole masser af muligheder for stedet her, supplerer den nye marketingchef, men vi skal både have sat lidt system i processen, og prioriteret indsatsområderne, så skal vi nok få nogle synlige resultater, til glæde for os og vore gæster.

Nye muligheder for flot fest og konference

Første større opgaver bliver at få et fest- og konferencekoncept op at stå, som længe har været et stort ønske i lokalområdet. - Vi får masser af forespørgsler, som vi hidtil ikke har haft mulighed for at imødekomme. Det vil vi naturligvis gerne, og Jørn er allerede i gang med diverse forhandlinger med leverandører, så vi kan være klar til i forårets konfirmations-sæson, hvor vi bilder os ind at vores Mini-zoo, legeland og fodboldgolf har unikt tilbud til gæster i alle aldersklasser, slutter Ole Risager.

December 2015 - Find 3 kaninnisser og VIND et weekendophold på Nymarksminde

Hvad siger du til en ekstra julegave? Tre kaninnisser har gemt sig på hjemmesiden. Find dem og send os en mail med deres lokationer til konkurrence@nymarksminde.dk. Den 23. december trækker vi lod om et weekendophold* på Nymarksminde for en familie! Vinderen bliver kontaktet direkte.
*Weekendopholdet kan frit vælges ud fra hvornår vi har ledige ferielejligheder - dog ikke på helligdage eller i sommerferien. Vores største ferielejlighed har kapacitet til 6 personer.1. december 2015 - Julen nærmer sig på gården

Så blev det december og selvom parken er lukket, så skal Aalborg ikke snydes for juledyr. Derfor tager vi geder, høns og kaniner med ind på Aalborg Nytorv. Vi kan findes på pladsen mellem Spar Nord og Joe & The Juice kl.10 - 16.30 hver lørdag frem til Jul.

Vil du gerne give et sæsonkort i julegave til en du holder af, så har vi lavet en fin lille gaveindpakning, som du kan bestille sammen med sæsonkortet på vores webshop.

19. oktober 2015 - Sæsonen er ovre

Farmpark-sæsonen er ovre herude på Nymarksminde. Det har været et vidunderligt halvår med tusinder af dejlige oplevelser. Her i efterårsferien har der været masser af aktiviteter for børn og voksne, og vi har været ufatteligt heldige med vejret. Nu ser vi frem til at begynde planlægningen og forberedelserne til næste års nyheder. Tak for denne gang og vi ses til foråret 2016.

Efterårsferie 2015 (10-18 okt):

Vi har en masse spændende aktiviteter klar til den sidste uge i sæsonen! Tag et smut forbi Nymarksminde i efterårsferien for at være med i kreative dage, smag på grillede æbler, se fåret blive klippet, og meget meget mere.

Tag et kig på aktivitetskalenderen for mere info.

Aktivitetskalender

Bagagerumsmarked på Nymarksminde

Søndag 27. september:

Kl.09.00 - 15.00
Kom og gør et godt fund!
Er du interesseret i at få en stand hos os, så gå ind på vores webshop og book. Det koster kun 125 kr og vi har masser af plads! Både private personer og virksomheder er velkomne til at reservere en stand.

Søndag 18. oktober:

Kl.09.00 - 15.00
Kom og gør et godt fund!
Er du interesseret i at få en stand hos os, så gå ind på vores webshop og book. Det koster kun 125 kr og vi har masser af plads! Både private personer og virksomheder er velkomne til at reservere en stand.


23. Juni - Hold Sankt Hans med os

Vi nærmer os tiden hvor midsommervisen og heksen skal findes frem igen. Og i anledningen af dette holder Nymarksminde Sankt Hans over to omgange - en omgang for børn og en for voksne. Vi tænder op i grillerne, så tag endelig aftensmaden med. Det bliver hyggeligt!

Kl. 15 holder vi børne Sankt Hans

Kl. 20 holder vi Sankt Hans for voksne


Og husk at hvis du har et sæsonkort, må du tage en ven med gratis i parken hele dagen.

Vi ses til Sankt Hans!


Torsdag 13. juni:

SommerInfo i Kochs Kiosk åbner på Gabels Torv i Aalborg. I anledningen af dette kan du møde dyrene fra Nymarksminde inde på torvet. Det sker Kl.10-14! Kom forbi og sig hej.

Se meget mere om dette event på visitaalborg.dk


3. Juni - Gruppebilletter

Nu har vi igen fundet på noget nyt! Skal du arrangere en børnefødselsdag eller et firmaevent, så tag et smut forbi webshoppen. Her kan du nu købe gruppebilletter med 5% rabat. Tryk her.

Vi glæder os til at se dig!


2. April - SÆSONÅBNING - SPAR 10%!

Foråret nærmer sig hastigt og påskeliljerne begynder lige så stille at kigge frem. Vi glæder os helt vildt til 2. April, hvor vi åbner for sæsonen på Nymarksminde! Du kan selvfølgelig allerede nu købe adgangsbilletter eller sæsonkort i vores webshop. Og du kan endda spare 10% på billetterne ved køb før 2. April!

Vi glæder os til at se dig!


December 2014 - Glædelig Jul og Godt Nytår!

Kære Venner, Vi vil gerne ønske jer en dejlig jul og et lykkebringende nytår! Vi har haft et forrygende år, med så mange dejlige og positive minder. Det er skønt, at vi kan dele vores hjem med så mange glade besøgende. Dyrene elsker nærkontakten med børnene og gården har summet af energi. Vi er allerede i fuld gang med at forberede næste års sæson - og vi er helt sikre på at 2015 bliver mindst lige så god som 2014. På gensyn når blomsterne springer ud igen og mange julehilsner fra Ole og Inger.

Se årets julekort:

21. Oktober 2014 - Tag en ven gratis med!

Det har været en super sæson for os på Nymarksminde! Nu er der ikke så lang tid til at vi lukker ned for vinteren - men for at fejre afslutningen på dette år, kan man tage en ven gratis med, ved fremvisning af sæsonkort! Og det gælder resten af sæsonen.

Se meget mere på følgende billede:

1. - 30. September 2014 - Halv pris på entré!

Vi har lavet en super god aftale med Aalborg Zoo. Hele september måned får du nemlig 50% rabat på entré-billetten til Nymarksminde Farmpark, hvis du er årskortholder hos Aalborg Zoo.

Se meget mere på følgende billede:

6. august 2014 - Tegneserie om Nymarksminde Fodboldgolf!

Det er nu muligt at få en lille introduktion til Nymarksminde Fodboldgolf af fodboldmanden. I den lille tegneserie fortæller han om de mange forskellige aktiviteter og muligheder i Farmparken og på Fodboldgolf-banen.

Læs tegneserien her:

24. juli 2014 - Husk årets Fotokonkurrence!

Har du lyst til at vinde et weekend ophold med familien på Nymarksminde? Så er du heldig! For vi fortsætter med at lave vores årlige fotokonkurrence!

For at deltage skal du bare tage et smukt/sjovt/spændende billede på Nymarksminde og sende det til konkurrence@nymarksminde.dk - tilføj gerne navn og en lille tekst om billedet/billederne.

Vinderen bliver udtrukket den 1. sep. 2014 og får direkte besked.

Her ser du sidste års vinder:

10. - 11. maj 2014 - Fisk på Nymarksminde!

I kommende weekend har vi inviteret Nordsøen Oceanarium ud for at fortælle om havets sjove og spændende fisk. Sammen med det, vil der være smagprøver sponseret af Royal Greenland. Farmparken er selvfølgelig åben som altid - men årskortholdere fra Nordsøen Oceanarium har adgang til halv pris! Kom og få en dejlig weekend her ude. Vi åbner kl.10.00 som sædvanlig!

Klik her og læs mere om vores event:

3. april 2014 - Vi åbner Fodboldgolfbanen!

Vi kan simpelthen ikke vente længere! Solen skinner, vejret er pragtfuldt, græsset er slået og boldene er pumpet. Alt er klart - så hvorfor vente til d. 17. april? Vi har nu officielt åbent og du er mere end velkommen til at komme og spille fodboldgolf hos os!

Læs mere på vores facebook
 

1. april 2014 - SOSU tester banerne

I dag får SOSU lov til at prøve vores fodboldgolfbaner af, før vi åbner sæsonen d.17. april. Det bliver utroligt spændende, eftersom det hele er ved at blive gjort klar til at gæsterne igen. Solen skinner og alt er ved at være på plads. Vi glæder os rigtigt meget.
 

10. december 2013 - Thyra Frank besøgte os

I går (9-12-13) var der planlagt foredrag i vores konferencelokale. Foredragsholderen var hemmelig for alle deltagere og overraskelsen var derfor stor da Politiker, Plejehjemsleder og Foredragsholder, Thyra Frank, trådte ind ad døren. Hun tryllebandt alle i forsamlingen med sin spændende tale. Og vi takker mange gange for det hyggelige besøg!
 

4. december 2013 - Nu' det jul igen!

Så er tiden inde igen. Julen er ved at være her - og i den anledning sætter vi en julekonkurrence igang! Så har du et godt øje for at tælle nisser, så smut forbi konkurrencen her.
 

9. oktober 2013 - Efterårsferien

Nu er det snart sidste chance for at komme i Nymarksminde Farmpark denne sæson! Så hvorfor ikke komme på besøg i Efterårsferien? Vi har masser af spændende aktiviteter!

Klik her og se vores aktivitetskalender

Og husk: Der er halv pris på Is, Slik og Chips hele efterårsferien!
 

10. september 2013 - Fotovinder

Mange gange tillykke til Kirstine som tog vinderbilledet! Hun og hendes familie får et weekend-ophold på Nymarksminde. Og tusind tak til alle deltagere i fotokonkurrencen! I gjorde det alle meget svært at vælge det bedste billede!

Klik her og se det flotte vinderbillede!

 

 

 

12. august 2013 - Venne-weekend

Lørdag den 17. og Søndag den 18. August 2013 holder vi venne-weekend! Det betyder at alle betalende gæster og sæsonkortholdere kan tage én ven gratis med i Nymarksminde Farmpark & Fodboldgolf. Vi glæder os til at se dig og din bedste ven i den kommende weekend!
 

30. juli 2013 - GRATIS GODTER

Lørdag d.3. og Søndag d.4. August 2013 skal du komme og besøge Nymarksminde Farmpark & Fodboldgolf! Vi har nemlig arrangeret gratis rundstykker, is, kaffe og te til de første 100 gæster - begge dage! Det er en perfekt mulighed for en afslappende weekend sammen med børnene, som elsker at kæle for alle dyrene.

Se mere i vores video: Klik her!

Dette tilbud er lavet i samarbejde med Kvickly og Hjem-is.
 

1. juli 2013 - Bondegårdsferie-sæsonen er igang!

Så er Bondegårdsferie-sæsonen endelig igang. Den næste måneds tid har vi besøg af en masse herlige familier fra rundt omkring i Danmark, som kommer for at nyde den dejlige stemning på gården.
 

30. maj 2013 - Samarbejde med Aalborg Zoo

Vores samarbejde med Aalborg Zoo har været en stor succes og vi har fået så mange glade gæster igennem maj måned. Derfor har vi valgt at forlænge tilbudet til at gælde hele juni måned! Det betyder at, har du et Aalborg Zoo årskort for 2013 kan du komme gratis ind på Nymarksminde Farmpark & Fodboldgolf hele juni måned! Vi glæder os til at se dig!
 
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
Tlf: 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑