Nymarksminde - Vestvej 91, 9310 Vodskov - Info@nymarksminde.dk - Tlf: 26 18 28 26 - Cvr: 20847506
Nymarksminde Logo
Skoleundervisning

Læring i Naturen

På Nymarksminde giver vi plads til at lære. Hele dyreparken er i alt 90.000 m2 med fri rum til spændende læring i smukke omgivelser. Parkens erfarende medarbejdere sørger for at børnene får en tryg og lærerig dag. Vi tilbyder indendørs siddepladser med borde og bænke, hvor madpakken kan indtages og informationer gives.

Skovens Krible-Krable

Nymarksmindes junglesti er et populært sted at opleve skovens dyr. Vi udleverer materiale til at finde og navnebestemme de forskellige dyr, som kan spottes inde mellem skovens træer i form af udskårende silhouetter. Børnene får muligheden for at stikke næsen i jorden og lede efter skovens krible-krable dyr. Her udleverer vi også materiale til identificering af de forskellige biller, tusindben, orme og deslignende.

Bondegårdens Biologi

Lær hvor mælk kommer fra, hvem der lægger vores æg, og hvor ulden til dit tøj vokser. På Nymarksminde får du turen rundt til at alle bondegårdens dyr i vores populære mini-zoo. Alle børn får en foderspand i hånden og hjælper således med fodringen. Under fodringen vil børnene høre historier og fakta omkring dyrene.

Kotakt os på info@nymarksminde.dk og hør mere.

Vi modtager EAN-betaling på vores webshop. Reserver jeres besøg her og spar 5% på gruppebilletten:
(Alt ophold i Farmparken og på Fodboldgolfbanen er på eget ansvar)
Nymarksminde
Vestvej 91, 9310 Vodskov
Tlf: 26 18 28 26
Cvr: 20847506
Top ↑